SÜLEYMAN SOYLU HİMAYESİNDE OLACAK
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu himayesinde Ankara’da Trabzon Günleri düzenlenecek. Bu etkinlikler yıllardır var. Derinine dalarsak Eski Bakan Faruk Özak dönemine kadar gideriz.. Süleyman Soylu himayesinde olduğunu Taka Gazetesi yazınca öğrendik. 26 Mayıs günü Başkent Millet Bahçesi’nde (Atatürk Kültür Merkezi ) başlayacak olan etkinlikler 29 Mayıs tarihine kadar sürecek. İlçelerin stantlarının yanı sıra Karadeniz kültürünü yansıtan detaylar yer alacak. 

ÇATLAK SES ÇIKTI 
Açılışı büyük ihtimalle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapacak. Buraya kadar her şey normal de bizim kafamızı karıştıran bir eleştiri gördük. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük etkinlikler için bütün Trabzon medyasını tek tek arayıp davet etti. Haberlobi de bunlardan biri. Oradan etkinlikleri vereceğiz. Okurlarla buluşturacağız. Hayır! Kafa karıştıran bu değil.. Karıştıran şu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimiden çatlak ses çıktı! 

ŞAŞIRDINIZ HERHALDE? 
Başkan etkinliklere davet ederken yöneticisi kalktı etkinlikleri eleştirdi “ne gereği var” mesajı verdi. Tuhaf geldi bize.. Hayır kendilerinin kafası karışıksa ilacı bizde gelsinler biz onların bu bulanıklarını gideririz. 
Ha yok iyileşmeyeceğiz biz zaten böyleyiz bir gün başka bir gün bambaşka.. O’nu bilemeyiz. Bazılarının hayat tarzları maskeyle dolanmaktır ortalıkta!

ZÜCCACİYE DÜKKANINA GİREN FİL MİSALİ 
Çarşıbaşı MHPli Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu Vakfıkebir’de düzenlenen Trabzonspor kutlamalarında öyle bir gaf yaptı ki, inanın biz buraya yazamıyoruz! İnanın biz buraya yazmak bile istemiyoruz! Hayır bu şekilde gaf yaparak gündemde kalmayı tercih ediyorsa ki artık böyle düşünmeye başladık, Trabzon ve Trabzonspor değerlerine zarar verdiğini bilsin. Bu varyasyonlu, spekülatif stratejiden… Aman! Anlamayacaksın en iyisi düz yazalım; Yapma Başkan yapma..

İŞLER FENA HALDE KARIŞIYOR
AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir, Yomra’nın İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a olan dostane muhabbeti ve hayranlığı, AK Parti Trabzon İl Yönetiminde artık rahatızlık derecesine ulaştığı kulağımıza geldi. Gönderilerini sosyal medyada beğenmesi, Yomra hakkında basın toplantısı düzenlememesi gibi konular İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun önüne şöyle gitmiş; “Yahu başkana tek laf etmiyor etmek istemiyor. Aksine hayran ı gibi gönderilerini beğeniyor. Bunu bize teşkilatımıza izah edemiyoruz.”
Yomra’da fena işler karışıyor diyebiliriz.

Yahu çok konuşma!.. Züccaciye dükkanına giren fil misali.. Kırıp döküyorsun. Partin MHP’yi de tartışma konusu yapıyorsun..