HEKİMOĞLU TRABZON NEDEN "1461 TRABZON" OLDU?

Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, aldığı kararla 1461 Trabzon Futbol Kulübü olarak adını değiştirdi.

Kulübün Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu bu kararı, "Bu takım artık tüm Trabzonlular ve Trabzonsporlularındır" sözleri ile duyurdu.

HEKİMOĞLU, O İSMİ UNUTMADI

Celil Hekimoğlu bu kararı açıklarken bir teşekkür metni yayınladı.

1461 Trabzon'un isim babası iş insanı Serkan Kılıç'ı unutmadı:

"1461 Trabzon ismini Türk futboluna ilk armağan eden sayın Serkan Kılıç’a kullanmamız konusunda onay veren Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu’na ve isim değişikliğini kabul eden Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine teşekkürlerimizi sunar, kararın Trabzon futboluna ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz"

Hekimoğlu, 1461 Trabzon ruhuyla sözüne vurgu yaptı.

MÜZEYYEN VİTRİN YENİLEDİ; ÜNLÜ SANATÇILARI AĞIRLAYACAK

Müzeyyen Restaurant, Trabzon'un en önemli mekanlarından biri...

Forum Trabzon AVM karşısındaki yerinde önemli simaları ağırlamaya devam ediyor. Müzeyyen'in işletmecisi Burak Tonyalı, yeni ve bambaşka bir vitrin yenilemesi yaptı. Müzeyyen'in yerinde uzun bir tadilat sonrası eşsiz bir sahne hazırlandı. Bu sahnede önemli sanatçılar yer alacak

İlk kıvılcım 26 Ocak Çarşamba günü olacak. Ünlü şarkıcı Mustafa Keser, sevenlerini Müzeyyen'de ağırlayacak. Eşsiz sesi ile konser verecek. Müzeyyen'in renkli sahnesi Trabzon'a turist çekecek... Kentin turizmine büyük katkısı olacak.

mustafa keser - müzeyyen restaurant

KATIRA SORMUŞLAR EŞEK DİYEMEMİŞ 'AT DAYIM OLUR' DEMİŞ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, son yapılan ekonomik hamleyi ilginç bir dille yorumladı.

Uysal, "Bundan böyle faize faiz denilmeyecek anlayışıyla 'Döviz garantili mevduat' düzenlemesi tam da şu hikayeyi akla getiriyor...

-Katır’a sormuşlar ‘baban kim’ diye...

-Katır, ‘eşek’ diye cevap vermekten utanmış ‘at, dayım olur’ demiş.." ifadelerini kullandı. 

YUSUF YAZICI MAÇI NERDE İZLEYECEK? 

Yusuf Yazıcı Trabzon’da dostları ve ailesiyle zaman geçiriyor.

Avrupa’da Trabzonspor’u ve ülkesini temsil eden Yusuf Yazıcı, Erdoğdu Lisesi futbol takımında kaptanken hocası Adem Cebeci ile dostlukları hiç bitmedi. Hatta menajeri yaptı. Hala beraberler. En son onun evinde çocuklarıyla zaman geçirdi. Harika görüntüleri verdiler. Bazılarını da sosyal medyalarından paylaştılar. Yusuf Yazıcı Trabzonspor’un lider olmasına da seviniyor. Merakla her maçını takip ediyor. Bu akşam Trabzonspor Başakşehir maçını da tribünde birlikte izleyecekler.

f92c5269-12e7-4a4f-a940-e59b22e1eb24

8bdcc657-5d29-4e8b-9289-16576f3862f0