ERDOĞAN'DAN ERDOĞAN'A ÜSTÜ KAPALI GÖNDERME Mİ?
AK Parti'li eski bakan Erdoğan Bayraktar'dan ilginç bir Atatürk paylaşımı geldi...
23 Nisan günü sosyal medya hesabından bir görüntü paylaştı.
Görüntüde bir ses var ama Erdoğan Bayraktar mı diye çözemedik.
Asıl önemli olan Atatürk’ün görselleri dönerken o sesin ne söylediğiydi...
Hatırlarsanız Cumhurbaşkanı Erdoğan bir dönem, “İslamiyet güncellenmesi gerekir” demişti.
Bu söze atıfta bulunup, “Atatürk hiçbir zaman böyle bir söz söylemedi” diyordu görüntüdeki ses...
Yani kulislere bu durum şöyle yansıdı; Erdoğan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a üstü kapalı bir eleştiri getirmiştir! Açık ve nettir.
Bizim diğer dikkatimizi çeken Trabzon’da Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliyede Erdoğan Bayraktar'ın da katıldığı programı allandırıp ballandırıp anlatanlar neden Recep Tayyip Erdoğan eleştirisini dikkate almadı? İlginç değil mi?

erdoğan-bayraktar-atatürk

YA VAR, YA YOK OLAN HANGİSİ?
İYİ Parti Trabzon'da son günlerde ciddi bir hareketlenme var. Organizasyonlar hergün farklı biçimlerde karşımıza çıkıyor.

Bazılarında Ali Sağır ile partinin İl Başkanı Azmi Kuvvetli karşılaşıyorlar. Mesela, İl Başkanı Azmi Kuvvetli'nin verdiği programlarda Ali Sağır yok. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs sanki böyle nötr durumunda...

Ya var, ya yok!

Yorumlarımız devam edecek...

HERKESTE SİYASİ BİR GERGİNLİK VAR
AK Parti Trabzon İl koridorlarında ciddi bir çekişme var. 

Yani bu çekişme hani az tecrübemiz olmasa ‘ne var canım’ diyebilecek kadar saklı gizli sürüyor. Ama seçimlere yaklaşırken herkes kendine bir rakip belirlemiş durumda. Mesela bir tanesi şöyle İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun rakibi İlçe Başkanı Selahaddin Çebi.. Mesela Milletvekili Muhammet Balta’nın rakibi Salih Cora.. Gibi gibi.. E eski yönetimden de bazı isimler milletvekili listesine girmek istiyorlar. Onlarında bir çalışması var. Grup halinde hareket edenler de var.

Yakında bazı saflar netleşir bizde kamuoyuyla paylaşırız. Ekip hareketlerini daha önce AK Parti’de sık sık görürdük belirgindiler çünkü. Şu sıra herkes flu; net değil.

38 YIL BİZİ BEKLETTİLER BİR 38 YIL BİZİ KONUŞACAKLAR
Trabzon Havalimanı’nda Trabzonspor kafilesi muhteşem bir şekilde karşılandı.

Trabzonspor’un tecrübeli hocası Abdullah Avcı, tarihe not düştü; "Oyuncularımı tebrik ediyorum. 5 hafta 15 puan vardı, şimdi 3 puan daha aldık 1 puan kaldı. Tüm dünyadaki Trabzonsporlulara selam olsun. Sandıklardan bayrakları çıkarsınlar. Şölene hazırlanıyoruz. İyi ki Trabzonspor var dedirtmek istiyoruz, sezon başında da söylemiştik. Eğlensinler, keyfini çıkarsınlar. İnsanların duygusunu görüp yaşayabiliyorum. Sakin, sevinçli, horonlarını teperek devam etsinler. Trabzonspor'un genetiğinde var kazanmak. Harika bir sene. Bir sene sonra neler yaptığımızın farkına yeni varacağız. Daha kazanacağımız maçlar ve kupalar var!"

Havalimanında oyuncuları bekleyen bir taraftarın sözleri bizi etkiledi. Şöyle dedi; “38 yıl bizi beklettiler bir 38 yıl şampiyonluğumuzu konuşacaklar!”

trabzon-havalimanı-ts-karşılama

AYHAN BABAYA VEDA EDERKEN BİR NOT
Osmanoğulları İnşaat’ın sahibi Ayhan Babuşçu geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Trabzon’un bir evladı olan Ayhan Babuşçu memleketini asla unutmadı. Uzun yıllar İstanbul’da yatırımlar yaparken bir çok Trabzon derneğine, spor platformlarına destek oldu. Yardım sever bir iş insanıydı. Hatta Akçaabat Sebat Spor’un yöneticiliğini yaptı. Trabzonspor’un koyu taraftarıydı ve şampiyonluğu İstanbul’da kutlarken dev bir de bayrak açacağını Levent Ustabaşı’na son sözlerinde söyledi. Yine bir Trabzonspor maçı sonrası gece yarısı kalbine yenildi ve hayata gözlerini yumdu.

Ayhan Babuşçu’nun oğlu iş insanı Oğuzhan Babuşçu da babasının izinden gidiyor. Son görüşmemizde, “Babam neyse ben o’yum. Trabzon ve Trabzonspor bizim için çok değerlidir. Elimden ne geliyorsa varım. Projelerimiz babamın hayatta olduğu gibi sürecek. Babamın imzası sonsuz sürecektirtir” dedi.

Bizde bu sözler karşısında duygulandık. Kendisine tekrar taziyede bulunduk. Ayhan Babuşçu’nun ismini bize elimizden geldiğince yaşatacağız. Unutulmayacaksın Ayhan Baba..

İyi ki vardın..

İyi ki seni tanımışız..

TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT İFTAR İÇİN TRABZON’DA
TOKİ Başkanı Ömer Bulut Türkiye’nin her köşene olduğu gibi memleketi  Trabzon’a da çok önem veriyor. Asla yalnız bırakmıyor. Her gelen talebi uygun şekli neyse ona göre cevap veriyor. Hatırlarsanız Avni Aker’in yerine yapılan Millet Bahçesi’ni bitirmek için canla başla mücadele etti ve Trabzon’a kazandırılmasında öncü oldu. Böyle kentte imza attığı bir çok proje vardır. Biz buna şahidiz. 

Bugün de iftar programı için Trabzon’da.. Çömlekçi inşaatında iftar yemeğinde bir araya gelecek personeliyle.. Ayrıca projeler hakkında kısa bir brifing alacağı belirtildi. Trabzon kurmaylarının da iftarda yer alacağı ifade ediliyor.

ömer-bulut-1000x700