KORAY AYDIN OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASTI 

Koray Aydın seçim öncesi İyİ Parti’de tamamen kongrelerde etkisimi hissettiriyor artık. Tamamen sahaya indi. Çünkü Genel Başkan Meral Akşener böyle istedi. Mesela Anlara’da İYİ Parti içerisinde bir bildiri yayınlandı. Merkez sağcılarla ülkücü  kanadın zıtlaşması il kongresi öncesi Koray Aydın’ın devreye girmesine neden oldu. Aynı zıtlaşma Trabzon’da da bir çeşidi yaşandı. Hala da yaşanıyor. Dolayısıyla Koray Aydın burda aktif rol oynayıp partinin bu kavgalardan zarar görmeden seçime kadar güçlenerek çıkmasını sağlayacak. 
Tabi ülkücü kanadın ağır bastığı söylenebilir. 

KORAY AYDIN’I İKNA EDEBİLECEKLER Mİ?

Koray Aydın Trabzon’a maça geleceği bu arada il kongresi öncesi teşkilatlarla buluşması bekleniyordu. Fakat dün gelmedi. GİK Üyesi Şükrü Kuleyin geldi. Aynı gün İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs de Trabzon’a geldi. GİK Üyesi Yavuz Aydın da Trabzon’da..
İl Kongresi öncesi Trabzon’da büyük bir etkileşim var. İYİ Parti kulisleri kaynıyor. Gözler bu üçlüye çevrildi. İl kongresi öncesi anlaşabilecekler mi? Ve Koray Aydın’ı ikna edebilecekler mi?
Diğer taraftan İYİ Parti kurmaylarından Ali Sağır’ın kararı kesin. İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile yola devam edilmeyecek.
Ali Sağır’ın partide etki ve gücü biliniyor. O ne derse Koray Aydın da onaylar.

ÜÇÜNCÜ ADAY ÇIKTI TEŞKİLATLARI GEZİYOR

Trabzon’da il kongresine doğru mevcut başkan Azmi Kuvvetli ‘adayım’ diyor. Fatma Başkan onun yönetimindeydi Ortahisar İlçe Yönetimini arkasına alarak bende ‘adayım’ dedi.

Son bir kaç gündür ise Dersane sahibi Mustafa Küçükibrahimoğlu da yanına milletvekili adayı olan Mehmetali Yıldız ve Ortahisar İlçe eski Başkanı Muhammet Erkan alarak adaylığını ilan etti. Teşkilatları gezmeye başladı. Aslında bu üç isim il başkan adayı olmayı düşünüyordu. Sonra birleştiler. Mustafa Küçükibrahimoğlu etrafında.. 

Azmi Kuvvetli her an çekilebilir. 

KAPIŞMA BAŞLADI GERGİNLİK BÜYÜYOR 

Bu arada Muhammet Erkan İyİ Parti’nin eski Ortahisar İlçe Başkanı dün sosyal medya hesabından kulisleri sallayan bir paylaşıma imza attı. 
Açıklama şöyle:”
İyi Parti’nin kapısından içeri giren herkes değerlidir …
Hatta değerden öte birer demokrasi kahramanıdırlar..
Tarih İyi Parti’ye hizmet eden herkesi altın harflerle yazacaktır.
Mücadelemiz partimizde birlik beraberlik üzerinedir .
Partili kardeşlerimizi şahsi emellerine , beklentilerine , siyasi amaçları uğruna kula kulluk edecek emir erleri olarak gören anlayışları red ediyorum.
Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz..
Bir kaç kişinin şahsi beklenti ve ihtiraslarına partimizi yem etmeyeceğiz..
Mücadelemiz şahsi mücadelem değildir. 
Mücadelem Partimin başarısı içindir.
Birilerini bir yerlere getirme amacında değiliz.
Amacımız Partimizin iktidar yapmaktır.
Hedefiniz Trabzon’da birinci parti olmaktır.
Tek adam düzeni nerde olursa olsun karşısındayız.
Partimizin il başkanlığı binasından yönetilmesinin mücadelesini veriyoruz ve vereceğiz. 
Vesselam …”
Açıklamanın en yankı uyandıran kısmı 
“Partimizin il başkanlığı binasından yönetilmesinin mücadelesini veriyoruz ve vereceğiz” bu ifadeler oldu.
Kulislerde bu sözler ve eleştirilerin kime ya da kimlere gittiği zaten tahmin edildi. Koray Aydın ve Ali Sağır isimlerine gitti.
Peki İl Kongresine doğru gerilen bu ipler nasıl kongreye yansır?
Şu an büyük bir kasırga görülüyor ufukta. Neden mi böyle diyoruz?

ANINDA CEVAP GELDİ: PARTİ DÜNDE ORADAN YÖNETİLDİ! SEN NERDEYDİN? 

Muhammet Erkan’a Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Tuna Kurt şöyle cevap verdi: “O parti "dün" de o binadan yönetiyordu, bugün de yönetiliyor, yarın da yönetilecek sayın hocam....bu milletin üzerinde bir güç dün de yoktu, bu gün de yok, yarın da olmayacak...dünün muktedirleri bugün feryat ediyorsa, sorunu dün de değil bugünde arayacak.....biz dün de aynı yerdeydik, bugün de aynı yerdeyiz, yarın da aynı yerde olacaĝız ....peki siz dün, bugün ve yarın neredesiniz ???dünün yetki verilenleri,  bugünü nasıl kullandılar  ve yarından nasıl bir yetki bekliyorlar????dünün yol verilenleri, bugün o yolun neresindeler ve yarın hangi yolu kolluyorlar????YOL VERENLER HİÇ DEĞİŞMEDİ HOCAM, DÜN YOL VEREN "BU MİLLET" O YOLU ÇİFT ŞERİDE BÜYÜTTÜLER" ancak birileri şarampolü tercih ettiler... sadece, şahsi egoları ve beklentileri için.....Bu milletin teveccühü dün de İYİ PARTİYE İDİ, BU GÜN DE İYİ PARTİYE, YARIN DE İYİ PARTİYE OLACAK....Ne siz, ne biz, ne de onlar!!!! bu milletin umrunda değiliz.....”