KİM BU MUHBİR İSPİYONCU?

Yomra’dan uzun zamandır pek bir şey yazmadık. Tabi sebeplerimiz var geçerli.. Bir Yomra elması nasıl lezzetlenir? Köylerde ‘sulandı’ derler mesela.. Bu lezzetin tarifidir.. 

Hehhh işte bu süreçleri bekliyoruz! Acelemiz yok! Biz ne başkanlar ne siyasiler gördük… Sabrımızı sınayan.. Konumuza gelince:

Yomra’da AK Parti İlçe Başkanlığına getirilen atanan Abdulkadir Özdemir İyİ Partili Belediye Başkanı ‘Mustafa Bıyık’ı AK Parti’ye kazandıracağım, transfer edeceğim’ sözüyle koltuğa oturdu. Sonra tıs… Bizde bu işi dert edinen yukarılara söz veren AK Partili kurmaylara dedikki: “İYİ Parti’ye kendisinin geçmediğine dua edin! “
Öte yandan AK Partili Abdulkadir Özdemir’e başkanlığa oturduğundan bugüne yaptığımız ‘basın toplantısı’ çağrısına karşılık vermedi. Yomra’nın onca sorunu varken hiç basın toplantısı düzenlemedi. Tek bir defa! Seçim takvimi geldi halen fos..
Demekki İYİ Partili Başkan ona göre süper başarılı… Yomra’nın hiç sorunu yok! Basın toplantısı yapıp sorularımızı alacak kadar değerli elinde tek konusu yok!
Ha bir de..

İspiyoncu aralarında nir muhbir bulmuş!

Biz toplantı beklerken o muhbir peşindeymiş…

Yönetimden mi nerden bilemedik!

Yakında uğrayacağız yanına söyler herhalde!

HANCI O YÖNETİCİLERİ BÖYLE AÇIKLADI

Trabzonspor Yöneticisi Şemsetdin Hancı Trabzonspor’un başlattığı forma kampanyasına katkı veren isimleri şöyle açıkladı: “Kampanyamıza Eski Yöneticilerimiz ve Değerli Trabzonspor sevdalılarımız forma satın alarak katıldı.

Katılım sağlayan  Eski Yöneticilerimiz ve Değerli Trabzonspor sevdalılarımıza teşekkür ediyor, tüm Bordo-Mavi sevdalılarını bu kampanyaya davet ediyoruz.

Sinan Yeşilyurt 500
Adem Soytekin 500
Gencağa Meriç 250
Volkan Akkaş 250
Erdinç varlıbaş 250
Şükrü Kuleyin 250
Kemal Halil 250
Adem Şafak 250
Süleyman Memişoğlu 200
Ömer Çebitürk 100
Temel Albayrak 100
Müge uğurlar 61  adet ile katılım sağlamıştır.”

HERKESE VAR TRABZON’A YOK!

2023 yılı yatırım programı Trabzon’da hayal kırıklığı yaşattı. Hemde Ulaştırma ve Alt Yapı’da… Trabzon beklediği ne yatırımı ne bütçeyi alabildi!
Hemde bunca eksiğe rağmen.. Hemde her yıl artan turizm potansiyeline rağmen.. Hemde her sene turizmde milyonlar ülkeye kazandırmasına rağmen! Hemde Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Trabzonlu olmasına rağmen! 
Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Rize Şehir Hastanesi için 17 milyon lira kaynak ayırdı! Rize Lojistik Liman için 806 milyon ayırdı! “Mega proje, 5 bin kişi istihdam edilecek” diye sunulan Arsin Yatırım Adası için tek bir lira ayırmadı! 
2023 yılı programına Giresun-Ordu Havalimanı saha onarımı ve apron genişlemesi için 24 milyonluk, Bayburt - Gümüşhane Havalimanı yapımı için ise 800 milyon liralık ödenek ayrıldı. Trabzon Havalimanına yine tek kuruş ayrılmadı! 

DERİN MEVZULARA GİRİLDİ AMAN DİKKAT!

Deva Partisi Trabzon İl Başkan Kubilay Çiçek’in milletvekilliğinde Trabzon’dan birinci sırayı alacağını söylemiştik. İl yönetiminden bir kaç kişinin de vekil adaylığını istediğini öğrendik. Yalnız Ankara Genel Merkez’den Kubilay Çiçek’e bi talimat gelmiş! Trabzon şehrinin önde gelen, konuşulan, sıkça gündem olan isimlerini bulup getirmesi.. Yani bir liste hazırlayacak. Buna başladı. Trabzon’un hatırı sayılır isimleri Deva genel merkezine götürülecek. AK Parti ve MHP’nin şehirden kopuşu ne derece yada böyle bir kopuş var mı? Deva Trabzon’da derin mevzulara el attı! Hemde çok derin!