İZAH-İKNA-BİLGİLENDİRME TURLARI BAŞLADI 
Trabzon Büyükşehir Belediye personeline beklediği enflasyon oranında zam gelmedi. Ortahisar Belediye personeli yüzde 10 da olsa bir kısmını aldı. Ama o da yeterli değil.. 
Büyükşehir buna rağmen hiç alamadı. Trabzon Büyükşehir Belediye personelinin yetkili olduğu sendika Hizmet İş Sendikası’dır.  
Sendika yöneticileri haziran ayı yaklaşırken izah, ikna ve bilgilendirme turlarına çıkmışlar! 
Belediyede bütün personellerle bire bir görüşüyorlar.
Önce izah ediyorlar..
Neyi?
Haziran ayında zaten yeni sözleşme imzalanacak neden bu 6 aylık süreçte zam alamadıklarını..
Sonra ikna ediyorlar?
Bu 6 ayı beceremedik iknası..
Ardından..
Bilgilendiriyorlar.
Haziran ayında yeni sözleşmede şunlar şunlar olacak..

İYİ PARTİ MÜZEYYEN’DE BULUŞTU
İYİ Parti Trabzon İl Teşkilatı; ilçe başkanları ve gençlik kollarına iftar yemeği düzenledi. İftar programını iş insanı Kürşat Başkan verdi.

Programa, partinin Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve kurmay ekibi katıldı. Ayrıca Ali Sağır da oradaydı. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve İYİ Parti İlçe Başkanı Erdal Uzun da iftar yemeğindeki yerini aldı. İftar programında sık sık kulisler yapıldı.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün iftar programına meclisteki görevi nedeniyle katılamadığı bildirildi.

Müzeyyen Restaurant'ta yapılan program çok kalabalık gerçekleşti. Tek bir sandalye bile boş kalmadı. Özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi.

Gençlik Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatma Başkan’ın organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olduğu belli oldu. Çünkü eksiksiz bir organizasyona imza atıldı. İYİ Partili Gençler arasındaki diyalog görülmeye değerdi. Başkan’ın bu titiz yaklaşımını kutluyoruz.

Bu arada İYİ Parti GİK Üyesi Şükrü Kuleyin iftar programına genel merkezde ki programından dolayı katılamadı ama çiçek gönderdi.

50274c05-37d6-4680-b2fa-4f1f22ee7a7f

8110be7d-2a4c-4a1c-9e02-ebde817e050f

9ddd8e0c-38bf-45b5-864c-0420dda04633

NİYETİ VAR AMA OLUMSUZ BAKILIYOR BİZDEN SÖYLEMESİ
İYİ Parti kulislerinde bazı konuşmalarda Hasan Saka’nın son açıklamaları geçti.

Ama aldığımız bilgilere göre öyle şartlar oluşursa falan İYİ Parti’ye dönerim niyeti falan varsa ki var.. Gördüğümüz kadarıyla çok da dönüşüne sıcak bakıldığını gözlemlemedik. Hatta hiç de ihtimal verilmiyor. Yani bu rüya burada sona erdi! Gerisi lafügüzaf..

BAŞKAN RİZE BUNU UNUTMAZ!
Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ı şu an çok merak ediyoruz. Gerçekten.. Neden mi? Hani asıp kesiyordu.. Hani ‘sizi bitireceğim’ falan diyordu! Hani şöyle bir puro yakıp keyifli poz veriyordu. Ne oldu? Fenerbahçe geldi.. Kendi evinde 30 saniyede kırmızı kartı gördü..

Ardından maç gitti… Rize küme düştü! Hani neredesin başkan.. Çık kulübünü savun.. Bir şey yap!

Kabuğuna çekildi garibim.. Başkan Rize halkı bunu unutmaz.. Bizden söylemesi…

VERDİĞİ EMEĞİ DE ÇÖPE ATTINIZ BE!
Son seçimlerde AK Parti Trabzon Milletvekili adayı olan Vehbi Koç için çok yakışısız bir cümle kullandılı. Trabzon’da yeniden aday olmak istiyormuş, daha önce tepeden inmiş, şimdi Trabzon’da para dağıtıyormuş bu nedenle de tepeden değil emeğiyle listede yer alacakmış! Bu ne aşağılık bir cümledir. Hayır adamı öveyim derken batağa sokmak gibi bir şey.. Hayır çok vahim bir durum!
Kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek! Yazık ki ne yazık.. 
Vehbi Koç’un verdiği emek de çöpe gitti!

SEZGİN MUMCU KARARINI VERDİ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu son günlerde milletvekili adayı olup olmayacağı AK Parti kulislerinde konuşuluyordu. İşte bu konuşmalarda satır aralarında Mumcu’nun vekil adayı olup olmayacağı tartışılıyordu. İşte bu konuda son aldığımız duyum şöyle; Muhammet Balta ile Adnan Günnar milletvekili listesine giremezse kesinlikle aday olmak istiyor! Bakalım hesaplar çarşıya uyacak mı?