ÖZGÜR ÖZEL PARTİLİLERİN NEDEN SUSUN DEDİ?

CHP Sözcüsü Özgür Özel dün gece uçakla Trabzon’a geldi. Havalimanında CHPliler tarafından karşılandı. Normalde partilileri ile otele geçecekti ama program değiştirerek Türk Eczacılar Birliği’nde  birlikte yöneticilik yaptığı Tekin Çağlar’ın eşi Gökçe’nin tedavi gördüğü hastaneye gitti. Geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 
Bugün CHP Trabzon İl binasında basın  toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Trabzon-Gümüşhane arasındaki köy krizini yeniden konuşacakmış. Hatta CHPli partililerine “Siz bir şey söylemeyin ben gelince her şeyi anlatacağım” demiş. Bunu biz CHPli bir yöneticiden dinledik.
Ayrıca Özel 13’de TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve yeni yönetimini ziyaret edecek. Oradanda Borsa yönetimini ziyaret edip hayırlı olsun diyecek. 

SEZGİN MUMCU ERDOĞAN İLE POZ VERDİ TRABZON’DA AKLA NE GELDİ? 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Artvin’de ki baraj açılışı programını takip etti. Takip etmekle kalmadı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir adım kadar yaklaşıp bir de fotoğraf çekildi. Birlikte yürüdükleri o anın sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşıp şu notu düştü: “Her başarı bir imtihandır. Tevazu ile gayret devamını getirir..
Cumhurbaşkanımızla bir ve beraber nice başarılara...”

Belliki elinde dosya yoktu. Trabzon ile alakalı bir şey vermedi konuşmadı.  Fotoğrafı çeken yine A takımından yöneticisi..
Yani hareket ettiği 3-4 kişilik yönetici kadrosundan..

Eskiden böyle anlar yaşayanların ne haberleri gelirdi. Dosyalar ajandalar manşetlerde uçuşur o tek kareye destanlar yazılırdı.

Mumcu’nun ekibi Mum’un etrafı aydınlatacak kadar yanmasını çok istemiyor demekki..
Işıksız.. Karanlık daha güzel geliyor belkide onlara.. Telefonla alo tamamdır!..
Bazı anlar vardır siyasette asla fırsatını kaçırmayacağın… o anlar kaçtı mı daha gelmez! Siyasi tecrübesi olanlar çok iyi bilir bu söylediklerimizi. 
‘Eyvallah azizim’ dediğinizi duyar gibiyiz.. 

GERÇEKLER ÇIKTIĞINDA KİMİN YÜZÜ KIZARIR?

Trabzon’da tarihi binada yapılan hazine araması iddiası ile Haberlobi gündeme bomba gibi düşen görüntüler yayınladı. Bu yeni Turizm İl Müdürü döneminde yapılmamış! Önceki görüntüler. Ve zemin arama çalışması için yapıldığı söyleniyor. Ama bazı şüphelerimiz var. Define arar gibi zemin arama çalışması yapılır mı? Bunun bilimsel adı jeoradar imiş. Bu çalışmayı yani görüntüde iki değnekle öteye beriye giden kişi kimdir? Bilimsel kimliği varmıdır? Hangi turim il müdürü döneminde bu çalışma yapılmıştır? Teknik anlamda neler yapılmıştır? Bu ve buna benzer sorular cevap bekliyor. Yakında tüm detaylar çıktığın bakalım kimlerin yüzü kızaracak? 

KARAR ALMIŞ ASLA KONUŞMAYACAKMIŞ

Azmi Kuvvetli’nin Ali Sağır ve Erdal Uzun hakkındaki sözleri İyİ Parti kulislerini hareketlendirirken siyasi gündeme bomba gibi düştü. Erdal Uzun konuşmama kararı almış. Asla Kuvvetli’ye cevap vermeyecekmiş. Kendisine ulaştık sustu. Konuşmayacak. Ama Kuvvetli sanki partide arkasından iş çevirdiğini ima etti. Bu çok ağır bir mesaj! Ali Sağır da Kuvvetli’yi il başkanı olarak istemediği zaten partililerce dillendiriliyordu. İl kongresine kadar fırtına habercisi çıkışlar sıkça göreceğiz.