O İKİ AK PARTİLİ GAF YAPMAYACAK SÖZÜ VERMİŞ!

Erkut Çelebi son yaptığı çıkış sonrası sessizliğe büründü.. Çünkü lafı öyle bir eski yönetime getirdi ya da koydu ki; AK Parti Trabzon İl Başkanlığı sallandı. Çünkü projelerin helede Arsin Yatırım Adası’nın seçimlerde kullanan millete söyleyen AK Parti idi. AK Parti kurmayları vekilleri il başkanıydı.
Doğru mu yanlış mı tartışması değil bu. Erkut Çelebi TTSO Başkanı. Ve “bu projeler boş” diyerek AK Parti’nin milleti kandırdığını ima etti. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Alper Bektaş ile Ali Haydar Baş aynı zamanda Erkut Çelebi’nin yöneticileri. tabiki bu durumda arada onlar kaldılar. TTSO ve AK Parti arasındaki krizi çözmeye uğraşıyorlar. En son İl Başkanı Sezgin Mumcu’ya Çelebi’nin sözlerini izah etmeye çalışmışlar ve asla bir daha böyle bir gaf yapmayacağı garantisi vermişler. Farkındaysanız İl Başkanı Mumcu  Çelebi’ye hala hayırlı olsun ziyareti yapmadı!

Tahminimiz şu yapacaksa da basına kapalı olur… 

ONDAN VAZGEÇİLMEMESİ DİKKATİ ÇEKMİŞ DEMEKKİ

Ali Haydar Baş 1461 Trabzon, TTSO ve AK Parti yöneticisi. Ankara’dan bir üst düzey kurmay arayıp ,”Yaptığı projeleri neden konuşmuyor röportaj yapıp sorsanıza” diye öneri getirdi. 

Bizim de cevabımız şu oldu: “röportaj yapmamıza izin verirse sorarız ama neden böyle bir şey dediniz?” diye ekledik. Derin bir sessizlik sonrası 20 dakika daha sohbet ettik. Yani  tuhaf bir gizem bıraktı kafamızda. Bunca yerde yönetici hemde en önde.. Bizce her soruyu cevaplamalıdır. Şehirde son 5 yıldır ondan vazgeçilmiyor. En önde kurumlarda yönetici. Onu tanımak isteyenler yaptıkları başarılı işleri bilmek isteyenler vardır. Var mıdır? Vardır vardır.. 

BİZ NE ÖRGÜT OPERASYONLARI GÖRDÜK EY GİDİ..

 Trabzon’da yine bir örgüt operasyonu diye emniyetten haber servis edildi. Öyle ki videolar editlendi.. Bütün medyaya sosyal medya üzerinden iletildi. Biz bu haberleri daha önce de çok verildiğini gördük! Sonra ne mi oldu? Hatırlayın.. FETÖ operasyonları yapılırken 60 iş insanı alınmıştı. Ne oldu? Hepsi tek tek beraat etti. Bazılarında tek bir delil bile çıkmadı. Bazılarının ticari ilişkileri ya da sahte tanıkların sözleri çıktı. Kimse içerde kalmadı. En günahsızı en son beraat etti ya neyse.. Bakalım bu örgüt diye verilenler sahiden böyle mi? Geçmişte yapılanlara bakınca çok da şüphesiz bakamıyoruz. Haliyle düşünüyoruz ölçüyoruz tartıyoruz. Belkide üç beşi ufak suçlardan yargılanacak hepsi serbest kalacak sonrasında..

İLAHİ TEOMAN ABİ YA BUNU NİYE GÖRMEDİN 

İlahi Teoman Yılmaz abi. Yomra’yı en son paylaştın. Dedikki; Yeşil Vadi sitesinin hemen altındaki balıkçının ruhsatının mahkemece iptal edildiğini Yomra Belediyesi’nin bu kararı uygulamadığını, haberi neden Günebakış’ın verdiğini paylaşacak! Sandık..  Ama sen gittin bir süre önce mecliste belediyenin düğün ve nişanlarda gazi ve şehit yakınlarına indirim kararını paylaştın sayfana taşıdın… Tamam güzel ettin de e ondan daha öne çıkıp gündem olan Günebakış’ın balıkçının ruhsat meselesini niye paylaşmadın?
Yani bir tek buna mı dikkat ettin?
Ruhsatın mahkemece iptal kararı olduğunu niye şimdi manşete çıktığını sorgulamadın? Ve neden halen belediyenin bunu iptal etmediğini edemediğini.. Yomra’yı paylaşıyorsun ama sanki birileri sana ruhsat meselesini hatırlatmamış. Hatırlatalım biz bari.. Bu arada Başkan Mustafa Bıyık ile Balıkçının sahibinin arası çok iyi.. Seçimdede birlikteydiler. Haliyle dostlar. Mahkemelik iş olmadan Başkan neden o balıkçıya “Kardeşim millet istemiyor rahatsız etme başka yer bul kendine” demiyor anlamış değiliz. Enteresan geldi bize.. 

AHMET METİN GENÇ İLE SEZGİN MUMCU ARASINDA Kİ KRİZ!

Ahmet Metin Genç ile Sezgin Mumcu arasında derin bir kriz var. Bu bazen gözümüze farklı vücut bularak çıkıyor. Hatırlarsanız AK Parti İl binasında Genç protokol önünde bile yer bulamamıştı. Oturtulmamıştı. Son hamle Genç’ten geldi. 
Program Akçaabat Muhtarlar Derneği açılışı...
Açılış sonrası Genç şu paylaşımı yapıyor: 
“Trabzon Milletvekillerimiz Sn. Adnan Günnar, Sn. Salih Cora, Akçaabat Belediye Başkanımız Sn. Osman Nuri Ekim ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Sn. Bekir Aktürk’ün katılımıyla ile Yerel yönetimlerin en güçlü ortakları olan muhtarlarımızla işbirliğini sürdürmeye devam edeceğiz.”

Fotoğraflarda AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu da var ama onu yazmamış es geçmiş! Sizce bu tesadüf mü bize hiç de böyle gelmedi.

a7eaa1b5-b36e-4d1c-a337-be31f9c27ead-1