NE ZAMAN ÇIKSA O DA PEŞİ SIRA!

Bilmem dikkat ettiniz mi?
Murat Zorluoğlu ne zaman tv’ye çıksa..
Ne zaman özel röportajlar vermeye kalksa!
Mustafa Bıyık da buna benzer hamleler yapıyor.
Mesela en son Başkan Zorluoğlu bir tvye çıktı.
O da peşi sıra..
Var bir hikmeti diye düşündük..

FARUK KANCA GATA’YA NEDEN GİTTİ?

Tacettin Çebi duygusal bir mesaj paylaştı.
Ortahisar Belediye Başkanvekili Faruk Kanca’nın bir süredir Ankara’da korona tedavisi gördüğünü yazdı. Durumu ağırlaşınca tedbir amaçlı GATA’ya sevk edilmiş.
Çebi ayrıca, “Kısa sürede inşallah aramızda olacak” diye de not düştü.
Biz de Kanca’ya geçmiş olsun” diyoruz.

BELKİ DE BUNU DEMEK İSTEMİŞTİR NE DERSİNİZ? 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun bir süredir eleştiri aldığını, partisi ile bir kaç isim arasında sıkıştığını dile getiriliyordu.

Şimdi bu eleştiriler üstüne bir de futbol oynarken bir röportaj verdi!
E bu durum tabiki dikkat çekti!

Futbol topuyla mı mesaj verdi diye..
Yani Mumcu da haklı..

Bir tarafta O’nu bu göreve öneren Milli Görüş çizgisindeki AK Partililer, diğer tarafta diğer partilerden AK Parti’ye katılan ve önemli görevlerde hatta vekil olanların savaşının tam ortasında kalmak zordur.
E buna bir de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na karşı türlü iftiralarla savaş açan kesim var. Hem de tam yanı başında belki de ona akıl veren isimler..

Hal böyle olunca Mumcu şunu demek istemiş olabilir; 
“Ancak futbol topuna stop ettirebiliyorum!”

AK PARTİ’DE KİM HANGİ MASKEYİ TAKIYOR?

Enteresan olan ne biliyor musunuz?
Enteresan olan şu..
Murat Zorluoğlu’nu her gün linç etmeye kalkanlar..
Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu’nun ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i her gün takdir edip, manşetlerinden indirmiyorlar.
Bunu hem de AK Partililerin gözüne sokuyorlar. Murat Zorluoğlu da ne ilginçtir ki bunu bile bile hiç yokmuş gibi aynı masaya oturuyor. Ya da tek kelime etmiyor! 
Geçenlerde Trabzonspor’da maskeli balo sona erdi demiştik! Herkes kartlarını artık açık oynuyor. Kimi dışarıda kimi içeridi...
AK Parti’de ise maskeli balo devam ediyor hem de en renklisinden.. 
Kim hangi maskeyi takıyor diye merak edenleriniz vardır.

Salih Cora’nınki BAT-MAN..
Hani şu gökyüzünde logosu parlatılan, kahraman nidalarıyla şehirde tur atan..

Diğerlerini sonra yazalım ..
Biraz renk katalım şu mat, modsuz siyasetlerine..

ASLINDA ŞU İKİ SINAV ONUN İÇİN ÖNEMLİ

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, şöyle bir morallendi..
Şöyle bir gerim gerim gerildi.. Teşkilatlarıyla oturmalar.. Sohbetler.. İstişareler.. Gündeme dair daha şevkli açıklamalar yapar oldu. Demekki İYİ Parti İl Başkanlığına Ankara’dan bir el değdi. Azmi Kuvvetli’nin en büyük sınavı şu iki durumdur. Birincisi üye sayılarının artıp artmadığı, ikincisi parti danışma meclisi toplantılarının katılımları.. Bu iki maddedir onun sınavı.. Bunlarda düzenlilik olursa, o el elini çekmez üzerinden!

SİBEL SUİÇMEZ ŞENTÜRK’ÜN REKORUNU KIRACAK MI?

Trabzon Barosu’na kayıtlı 800 avukat var. Bunların haftaya seçimleri var. Haftaya Cumartesi - Pazar, yapılacak olan baro seçimlerinde yeniden bir baro başkanı seçecekler. Baro Başkanlığına Avukat Sibel Suiçmez, aday. Mevcut Başkan Suiçmez, 3. Dönemi için aday oluyor. Bundan önce Mehmet Şentürk bu kadar başkanlık yaptı. O baronun en uzun görev alan başkanlarından. 3 yada 4 kez. Sibel Suiçmez de Şentürk’ün rekorunu yetişecek.. 

Sibel Suiçmez siyasi anlamda sol kanada yakın. Ama demekki kazandığına göre sağ siyasi kanada da kendini baroda sevdirdi.

Mahmut Yazıcı  sağ kanattan. AK Parti il eski yöneticisi aynı zamanda. O da ‘ben siyasi bir aday değilim baro başkanlığına adayım’ mesajı vererek yola çıktı.

Baro seçimleri son yılların en renkli seçimi olacak gibi görünüyor.