ANKARA’DA GÖRÜŞME YAPACAKMIŞ SONRA KARAR VERECEKMİŞ

CHP Trabzon kulislerinde konuşulanlardan bazılarını derleyelim dedik. 
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın Muharrem İnce’ye kongre imzası verdi diye asla aday olamayacağı dillendiriliyor. Ama Kaya başarılı neden bir imzayla yok sayılsın ki? Diye aklımızdan geçti. Diğer taraftan milletvekili listesi için adı geçenlerden İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ile eski il Başkanı Güzide Önsel Uzun ‘ben adayım’ diye göstere göstere değil de perde arkasından lobisini yapıyor ekiplerini çalıştırıyorlar. Nabız yoklama kısmını geçtiler. CHP Ortahisar Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu’nun da örgütte adı sıkça yankılanıyor. 

Avukat Oktay Yavuz’u zaten yazmamıza gerek yok. Kendisi “düşünmüyorum” dese de her zaman CHP’de adı geçer. 
Bu isimlerin bazıları liste başı bazıları değil. Ha bir de Barolar Birliği yöneticisi Sibel Suiçmez de içten içe hamleler yapmaya başlayacakmış.
En şaşırdığımız ise TTSO Eski Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun adının kulağımıza gelmesi. ‘Vay be’ dedik.. Ankara’da bir görüşme yapacakmış. İddia böyle bakalım ne olur? 

BAŞKANLARIN BOL ŞOPLU SAVAŞI 

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli sosyal medya hesabından Meral Akşener’in rozet takmaya çalıştığı fotoşopla Erdoğan’ın görselinin yerleştirildiği fotoğraf karesi paylaştı. 
Ama şöyle bir notla: “Sayın Genel Başkanım: O varsa ben yokum”

Aradan 14-15 saat geçti..

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu aynı tarzda cevap verdi. Yine fotoşopla Meral Akşener’in rozet takmaya çalıştığı Selahattin Demirtaş’ın gördelinin yerleştirildiği  kareyi yayınladı..  
Ve şu notu yazdı: “Sayın Kuvvetli,
HDP Başkanını Kahvaltıya davette ben  yokum ,
Masa arkası gizli ittifakta ben yokum, 
yerel seçimlerde gizli HDP ittifakında ben yokum DİYEMEDİN..
Ve tüm bu olanlardan gocunmadın da 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan' dan mı gocundun?”

Bu bir birlerine il başkanlarının sataşmasına biz şu başlığı koyduk: 
“Başkanların şoplu savaşı!”

1wf

BAKANI HEDEF ALDILAR O DA ŞÖYLE CEVAP VERDİ 

Sözcü ve Cumhuriyet Gazetesi Bakan Mustafa Varank’ı hedef aldı.

Amcasının oğlunun aldığı bir arazi ihale konusunda! 

Kısaca haber şöyle: “Bodrum’da 180 bin mt2 deniz manzaralı arazi için düzenlenen ihaleyi Sanayi Bakanı Varank’ın kuzeninin şirketi kazandı.”

Bakanın torpil yaptırdığı imasının yer aldığı haberleri paylaşan Varank twitter hesabından bu iddialara şöyle cevap verdi: 
“17 yıldır şahsıma en ufak bir olumsuzluk isnat edemeyenler 2. derece akrabalarımın ticari işleri üzerinden itibar suikasti yapmaya çalışıyor.

Böyle bir işte en ufak usulsüzlük, yolsuzluk veya benim herhangi bir dahlim varsa ispat etmeyen, suç duyurusunda bulunmayan NAMERTTİR!”

İYİ PARTİ TRABZON’DA TAMAMEN VİTRİN YENİLİYOR

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin yerine eski MHPli isim Cemal Özçelik’in düşündülüğü konuşulduğunu yazmıştık. Lakin biraz bu konuda kendisinin çekingen olduğunu söylemiştik. Ama son aldığımız duyumlara göre ismi yine öne çıkıyormuş. Bu arada AK Parti İYİ Parti’nin Trabzon’da birinci sıra milletvekili adayı Yavuz Aydın olacakmış gibi anket yaptırdığı ve aday belirleme çalışması yaptığı kulağımıza geldi. 
Yaptıkları simülasyonda Yavuz Aydın’ın birinci sırada seçime sokulursa  İYİ Parti Trabzon’da yüzde 20 ile seçime başlayacağı öngörüldü.