İYİ PARTİ TRABZON’DA BÜYÜK KAPIŞMA YAKLAŞIYOR!

il Başkanı Azmi Kuvvetli İyİ Parti Ortahisar İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı Erdal Uzun’a karşı yönetiminden rakip çıkardı!
Ama o isim kaybetti. Şimdi sıra Erdal Uzun’da. O da Azmi Kuvvetli’nin yaptığını yaptı.
Azmi Kuvvetli’nin yönetiminden ona karşı rakip çıkardı!
Bu isim Fatma Başkan!
Günler önce bir kadın aday il başkanlığı için yarışacağını söylemiştik.
İl yöneticisi Fatma Başkan il başkanlığına adaylığını açıkladı.
Dolayısıyla Azmi Kuvvetli yeniden aday olur mu olmaz mı bilemeyiz ama bu defa il kongresinde işi çok zor. Çünkü delegenin büyük kısmı Ortahisar’da. Haliyle Ortahisar Başkan’ı destekleyecek. Derin isimler de.. Koray Aydın.. Ali Sağır..

YİNE BİR VEKİL ADAY LİSTESİ BULDUK 

AK Parti’den bir isim ile görüştük. Milletvekili adaylığı için bir liste yapmasını istedik. Listeyi şöyle yaptı: “Vehbi Koç, Ahmet Metin Genç, Hakan Terzioğlu, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora..”
Burda değişenin Ayvazoğlu’nun ancak olacağını söyledi. Meryem Sürmen ile değişebilir dedi. Kendinden çok emin olunca fazla soru sormadık. Başka önemli bir yetkili de listede hiç bir şekilde eski isimlerin yer almayacağını belirtti.
Her gün yeni isimler geliyor. Listeler kurulup kaldırılıyor. Bakalım daha kimleri göreceğiz! 

EKREM İMAMOĞLU’NU CHP’DE SAVUNAN YOK 

Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu ismleri CHP’yi Trabzon’sa böldüğünü belirtmiştik. Derin kulislerde bunu bazı şekillerde gördük. Bakın şimdi.. Ekrem İmamoğlu’na laf sokan Doğu Perinçek’e Trabzon’dan kim cevap verdi?

Trabzon spor ve siyasetine bir dönem damga vuran Cem Uzan’ın partisinde Trabzon İl Başkanlığı yapan Hakan Aygün, Aydınlık Gazetesi’nin İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na attığı manşete tepki gösterdi!

Doğu Perinçek’in sahibi olduğu Aydınlık Gazetesi Ekrem İmamoğlu için “Zelinski benzetmesi yaparak Türkiye’nin Zelinski’si yazdı.

Hakan Aygün de Perinçek’e sosyal medya hesabından böyle seslendi: 
“Ey Doğu Perinçek!
Ekrem Başkan’dan Zelinski çıkmaz! 
Hatta Zelinski tırnağı olamaz!
Ama senden;
Bir Apo çıkar!
Bir Putin çıkar!
Bir Biden bile çıkar!
Hatta ve hatta az daha zorlasan Turmp bile çıkar.”

Şimdi bu tepkiyi CHP Trabzon İl ya da ilçe başkanı neden yapmadı mesela? Hani Trabzon Ekrem İmamoğlu’nun memleketi ya.. İşte size bir örnek daha? Acaba CHP  Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ya da ekibi Ekrem İmamoğlu’nu savundular diye kızarlar mı? Bu korku mu İmamoğlu lehinde hamle yapmalarını engelliyor. Bizce durum bu..

7M O İDDİALARA NASIL CEVAP VERDİ?

Özel 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı & Başhekim Op.Dr.Ayhan Çağılcı 7M Hastanesi ile alakalı önceki hissedarları ile sorun yaşadığı gibi iddialara yanıt verdi: Çağılcı yazılı açıklama yaparak şunları aktardı: 

“Trabzon Özel 7M Hastanesi hakkında çıkan, hastaneyi 3. şahıslara satmak adına yapılan bir takım manipülasyonlara fırsat veren(Yerel bir internet sitesi) haber ile ilgili basına duyurudur.

Sorumluluklarını yerine getirmeyen kişilerin, haberde sorumsuzca karalama kampanyaları yaptırarak, 7M Hastanesi'nin 230 çalışanını ve ailelerini ekmeksiz bırakma pahasına; şahsi kazançları için attığı her adımı esefle karşılıyoruz. Battı, bitti, satalım paramızı alalım. otel yapalım düşüncesinde olanlar şunu bilsin ki; biz üretiyoruz, biz çalışıyoruz, topluma kazanımlar için uğraşıyoruz. Kendi ticari kazanç, kar kaygıları olanlar; bir hizmet adamının nasıl olabileceğini anlayamaz. 
Hiçbir hukuksuz işin içinde olmadık, aksine hukuka aykırı herhangi bir iş yapmamak için avukatlarımız ve yeminli mali müşavirlerimle sürekli istişare halinde çalışıyoruz. Hukuksuzluk, yolsuzluk, mesnetsiz haber, taraflı meslek icrası, görevi kötüye kullanma, akıl dışı tavır ve davranışların her zaman karşısında olduk. Hukuk ve bürokrasi, devlet ve millet, birlikte kamuoyuna büyük bir bacasız fabrika hediye etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 
Devletimin her kurumu ile 7M Hastanesini ayakta tutmak için sabırla, metanetle, başarılara imza atmak için çıktığım bu yolda dürüst, çalışkan, memleketimin menfaatlerini ön planda tutan paydaşlarımla yola devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Ayhan Çağılcı olduğu müddetçe bu hastane yaşayacak, büyüyecek ve topluma hizmet etmeye devam edecektir. Şahıslar geçici ancak 7M Hastanesi baki kalacaktır. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim. “

AMAN BU FIRSATI KAÇIRMAYIN DİYORUZ 

İş insanı Zeki Canım küp çadır şeklinde turistik konaklama yerlerini köyüne yaptı. Bu turizm yatırımını kendi işleri için değil sadece para kazanmak için değil köyüne Trabzon’a ve dolayısıyla ülkesine katkı yapmak için kazandırdı. 

Bizde kendisini kutladık. Gittik yerinde gördük çektik ve yayınladık. Büyük de ilgi gördü. Hatta videosu aşağıda, sizde izleyin görün.

Zeki Canım’ın bu projesine Valilik belediye sahip çıkmalı. Çünkü bu proje hem taşınabilir olmasından dolayı doğaya da asla zarar vermez! Mesala Santa Harabeleri gibi yerlere bina yapılamıyor. Uzak olması nedeniyle konaklama gerektiyor. Bu proje bu gibi turizm yerlerinde çok iyi olur diye düşünüyoruz. Bu fırsat kaçmamalıdır.Kaf