AHMET METİN GENÇ AK PARTİ GENEL MERKEZİNDE NASIL POZ VERDİ?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç her ne kadar vekillik için “Aman ben istemem kalsın” modunu açsa da işin renginin öyle olmadığını az çok analiz ettik. Son verdiği poz da böyle olduğunu gösterdi. AK Parti Trabzon mahalle temsilci ve başkanlarını topladı. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’yi bir tarafına diğer tarafına da İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun bir temsilcisini aldı. Sezgin Mumcu oraya gitmedi temsilci göndermesi de bir mesajdır. Buna sonra gireriz! Kısaca Mumcu “Ben senin düzeneğine gelmem” diyor. Başkan Genç hepsiyle toplantı sonu poz verdi. Bu poz Genel Merkezeydi! Şunu dedi: Trabzon’da bütün AK Partililer beni istiyor! 

MURAT ZORLUOĞLU’NUN FOTOĞRAFLARI NEREDE TARTIŞILDI?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı  Murat Zorluoğlu şehrin tüm noktalarına “Türkiye Yüz Yılı” “Trabzon Yüz Yılı” sloganlarıyla fotoğraflarını astırdı. Heryerde o var şu an şehirde.. Her köşede, üst geçitte. Vekiller arasında bu konuşulup tartışılmış! Neden Vekillerden kimse yok? Vekilleri de AK Parti Trabzon İl Başkanlığı asması gerekiyor diyen de çıkmış! İçten içe bu konu tartışılıyorsa demekki fırtına öncesi sessizlik hakim! 

TRABZON OLUNCA NEDEN PİSLEŞİYORSUNUZ?

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Rusça konuşan 120 bin kişinin Antalya'dan konut aldığını açıkladı.
Bu bilgi kenarda dursun! Şimdi gelelim asıl konumuza.. 

“Antalya Belediyesi, Rusların çoğunlukla yerleştiği bölgelere otobüs saatlerinin gösterildiği Rusça tabelalar astı. 

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ismi dahil her şey Rusça yazıldı.” Bu bilgiyi de dün İbrahim Haskoloğlu adlı sosyal medya kullanıcısı tweet attı.

Aynı sosyal medyacı Trabzon’da Arap turistleri paylaşıp “Vatana ihanet sadece silahla olmaz” diye paylaşmıştı!

Her iki paylaşımda ki dile bakar mısınız?

İki tweet mesajını aynı kişiye kesip attık ve sorduk: “Ne iş bu?”

Kendisi ergen tarzı cevaplar verdi! Yaptığının aslında karalamak olduğunu saçmaladığını yazdık!

Bir gün umursayacak emin olun! Geç olmadan özür dilemesini bekliyoruz. 

YEMEKTE YAKALADIK İPUCU VERMEDİLER AMA

Dündar Ayyıldız ile Selahaddin Çebi’yi bir yemekte yakaladık. Yani normal bir yemek olarak gözükse de ikisi de siyasetin içinde olan simalar. Haliyle aklımıza neler geldi neler.. Daha önce Ayyıldız siyaseti bıraktığını demişti! Yani şimdi ne düşünelim? Yine bir özel ittifak mı var? Yerel yönetimlerde her iki ismi görürüz sanki… Ankara’dan bir ekip de var. Trabzon’a geldi. Bir AK Partili vekil adayı olmak isteyen ekip için gelmişler. Yakında onları yazarız. Önce bir görelim boyları kaç? Güçleri ne? Etkileri çapları ne? 

REKTÖR ADAYLIĞA MI HAZIRLANIYOR?

KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı milletvekili adayı olmak istiyormuş! AK Parti’den ilk sırada yer almak içinde lobi yapmaya başlamış! AK Parti’nin içinde hangi kesimden en fazla desteği alır diye şöyle düşündük taşındık. Aklımıza AK Parti’nin ‘HAS’ vitrininden alır diye düşünüyoruz.

Gerçekten şaşırdık! ‘Yapma be hocam!’ diyesimiz geldi şaka bir yana.. e belli mi olur? Sezgin Mumcu da beklenmiyordu! Pattt diye karşımıza çıkmadı mı?

Bu arada Ortahisar İlçe Başkanlığı için Ankara’ya çağırılanlar neredeler? “Bizi çağırdılar sonra gönderdiler ne arar oldular ne sorar oldular” tarzında serzenişleri kulağımıza geliyor. “AK Parti eskiden böyle değildi vefalıydı” diyenler de çoğalmaya başladı.