ADEM KILIÇ İSYAN ETTİ; TRABZONSPOR DÜŞMANLARI

Serisi çekilen Sümela’nın Şifresi Temel filminin yönetmen ve yapımcısı Adem Kılıç, Trabzonspor Kulübü’ne son günlerde yapılan haksızca eleştirilere sert çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Adem Kılıç, "Adam 20 maçtır yenilmiyor, çöp bir takımı 4.yaptı, kendi kurduğu takımla 4 maç oynadı onca sakatlığa ve yeni bir takım olmasına rağmen averajla 2. Sizin derdiniz nedir? Apaçık Trabzonspor düşmanlığı ilk yarı sonuna kadar sabredin lütfen. Kasımpaşa maçındayım, takımımı destekleyeceğim!" İfadelerini kullandı.

O İSİM SÜLEYMAN SOYLU’YA GİTTİ

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu genel kurulu öncesi sürpriz bir buluşma yaşandı. Yer içişleri Bakanlığı…

Konfederasyon Genel Başkanı Bekir Aktürk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Bu ziyareti de sosyal medya hesabından, "Konfederasyonumuzun 4. Olağan Genel Kurulu öncesi İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile istişarelerde bulunduk. Kendilerine müteşekkiriz." diyerek paylaştı.

Bu paylaşıma gelen yorumlar da ilginç.. Bu arada bu buluşmanın neden sürpriz olduğuna gelince, araları açık diye kulislerde epey konuşulmuştu. Hatta bazı dönemlerde fikir uyuşmazlıkları yaşamışlar diye her yerde konuşulurken böyle bir ziyaretin olması "araları düzeldi" yorumlarına neden oldu.

TRABZON’DA RIDVAN DİLMEN TEPKİSİ

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Rıdvan Dilmen’in TRT’den aldığı ücreti eleştirdi.

Bıyık, "Rıdvan Dilmen'e TRT'de sadece yorum yapacağı için yıllık 8,5 milyon TL verileceği iddia ediliyor. Bu ülkede futbolu katleden bu güruh büyütüldükçe futbol adına konuşulacak hersey azalıyor. Allah milletimizin ve devletimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

ZORLUOĞLU; KAPIMIZ HEMŞERİLERİMİZE HER ZAMAN AÇIK

Bulduğu her fırsatta mahalleleri ve ilçeleri ziyaret ederek hemşerilerimin sorunlarını ve önerilerini yerinde dinlemeye özen gösteren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bugün Trabzonluları makamında misafir etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, hemşerilerini makamında ağırladı. Büyükşehir Belediye binasında gerçekleştirilen ‘Halk Günü Toplantısı’nda vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bir araya geldi. Hemşerileriyle görüşerek, talep ve önerileri tek tek dinleyen Başkan Zorluoğlu, hızlı ve kalıcı çözümünün sağlanması noktasında ilgili birimlere talimat verdi. Tüm konularla yakından ilgilenen Zorluoğlu, çözüm noktasında kendisine bilgi verilmesini istedi.

Başkan Zorluoğlu, ‘Halk Günü’ buluşmalarının ardından yaptığı açıklamada, "Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kapım tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. Gerek belediyeye gelen gerekse de ziyaret ettiğim tüm hemşerilerimin sorunlarını elimizden geldiğince çözmek ve isteklerini yerine getirmek adına yoğun gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı dinlemeye, onların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz" dedi.

Halk gününde Başkan Zorluoğlu ile görüşen vatandaşlar ise çok iyi karşılandıklarını belirterek “Başkanımıza çok kolay ulaşabiliyoruz ve bundan memnuniyet duyuyoruz. Bizlere çok ilgili davrandı, sıcak karşıladı. Tüm talepleri tek tek not aldırdı. Gösterdiği misafirperverlik nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

DEVA PARTİSİ’NDEN TRABZONSPOR’A ZİYARET

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Trabzon ziyaretine önce Trabzon medyasıyla başladı. Yanından Hasan Karal ayrılmadım. Adım adım Babacan’ı takip etti. Haberlobi ekibiyle de poz verdi.

Sonra partisinin kongresine katıldı.

Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Babacan, iş dünyasını dinledi.

Öte yandan Deva Partisi'nin Trabzonlu Gençlik politikaları başkanı Doğa Şanlıoğlu Trabzonspor'u ziyaret etti.

Deva partisi Yomra ilçe kongresi için Trabzon'da bulunan Doğa Şanlıoğlu bugünde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İl başkanı Kubilay Çiçek ve beraberlerindeki bir heyet ile Trabzonspor'u ziyaret eden Şanlıoğlu'nu Trabzonspor İdari işler sorumlusu Lokman Sadıklar ağırladı.

İdari binadaki ziyaretten sonra tesislerde gezen Şanlıoğlu "Memleketimde olmaktan çok mutluyum, bizi ağırlayan Trabzonspor yönetimine ve sayın Lokman Sadıklar'a da misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.