ŞOTA ACUN’A KOLBASTI OYNA NEDEN DEDİ?

Şota Arveladze Trabzonspor Fenerbahçe maçını izledi. Havalimanı’nda Fenerli Acun Ilıcalı ile poz verdi. Maç sonrası da Trabzonspor’u kutlayarak Trabzon’dan ayrıldı. Acun Ilıcalı’ya da, takılmadan edemedi. Trabzonspor’un unutulmaz oyuncusu Şota, “Kolbastı oynamalısın. Bak bizimkilere” diyerek Acun’a espri yaptı.

FB62rIMWUAQCw2I

ERTUĞRUL DOĞAN’IN GURUR GECESİ

Fenerbahçe - Trabzonspor maçında zaferin en büyük mimarlarından biri de tabiki Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’dır. Gecede takımını yalnız bırakmayan Doğan’ı ilk kutlayanlardan biri de birlikte maç izlediği İstanbulspor Asbaşkanı Ömer Saral oldu. Ertuğrul Doğan, yönetici arkadaşları ve Trabzon’daki dostlarıyla da bir araya geldikten sonra Trabzon’dan ayrıldı.  

FB66acYWEAI3SaS-1

DOSTLARIYLA BİR ARAYA GELDİ VE GİTTİ

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp uzun bir aradan sonra Trabzon’da görüldü. Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası Müzeyyen Restorant’ta Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen ve yakın dostlarıyla bir araya geldi. O’na yönetimden Dursun Ali Sakarya eşlik etti. Ardından Trabzon’dan ayrıldı. 

IMG_8794

TRABZONSPOR’A BAŞKAN ADAYI ÇIKAR MI?

Fenerbahçe zaferi sonrası 21 puanla Trabzonspor zirveye oturdu. Şimdi gözler Aralık ayındaki kongreye çevrildi. 

Genel görüş.. Kulislerden alınan bilgilere göre genel olarak şu yorum yapılıyor; “Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na rakip bu saatten sonra çıkmaz! Çıksa da çok cılız kalır… Hatta tepki alır, şampiyonluğa giden bir takıma köstek olunmaz..”  Şimdi gözler Trabzonspor kulislerinde.. 

1091796

ALİ KOÇ’A SEZON SONUNA KADAR CEZA VERİLMELİ

CHP Ortahisar Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Trabzonspor- Fenerbahçe’yi ezerek yendiği maç sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarını eleştirdi.
Zorlu, “Boş Fenerbahçe gürültüsü, son yıllarda en az hata ile yönetilen maç. Halkı isyan ve başkaldırıya çağıran  Fener başkanına  bu sezon sonuna kadar  ceza verilmeli.” dedi.

O İSİMDEN DUYGULANDIRAN MESAJ; FAROZ’DAN EMİN KAR’I KAYBETTİK 

Samsunspor’un efsane futbolcusu ve eski Başkanı Trabzonlu Emin Kar, kalp krizi geçirdi. Tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Trabzonspor eski idare manajeri Scout ekibi idari koordinatörü Caner Çuvalcıoğlu, Emin Kar için duygusal bir mesaj paylaştı.
Mesajında, “Dostumuz, Abimiz Faroz’ un, Trabzon’ un evladı, Samsunspor Camiasının önemli karakterlerinden Emin KAR’ ı kaybettik. Ailesine, Sevenlerine, Faroz’ a, TRABZON’ a, SAMSUNSPOR Camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanın Cennet olsun KAPTAN.” ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2021-10-18 09.53.48