VOLKAN KONAK’IN TEPKİSİ NASIL OLDU?

Sizce böyle kim seslendi?

“Cahil emeviler, ne sizi tanırım ne de marabalarınızın kararlarını. Yaşasın tam bağımsız Türkiye” 

… Tabbiki..

Volkan Konak!

Sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımı 6 yaşında istismara uğradığı belirtilen ve gündem olan kadının olayından sonra yaptı!

SEÇİM ÜZERİ TRABZONUN GÜNDEMİNİ O DEĞİŞTİRECEKMİŞ 

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığının kongresinden sonra İYİ Ortahisar Grup Başkan Vekilliğinden istifa ederek meclis üyesi olarak kalan Berrin Tezel Erkuloğlu’nun yerine Derviş Köz getirildi. 

İlçe Başkanı Erdal Uzun’un tercihiyle görevi devralan Köz, harıl harıl çalışıyormuş!
Mecliste en sert muhalefeti yapması bekleniyormuş.
Hatta seçim öncesi damga vuracak dosyaları tek tek açacakmış!

Duyduğumuzda inanamadık ama merak da ettik.

Ne yapacak?
Çok da son yıllarda öne çıkan bir sözünü konuşmasını duymadığımızdan şaşırmamızı mazur görün..

BAKAN VARANK HANGİ GAZETECİYE HAKARET DAVASI AÇTI?

Bakan Mustafa Varan’ın yakının aldığı arazi ile ilgili haberi yazan Birgün Gazetesi muhabiri İsmail Arı’nın paylaşımını gördük. Dikkatimizi çekti!

“Bakan Mustafa Varank, kuzeninin devletin deniz manzaralı ‘kupon arazisini’ almasını haberleştirdiğimiz için benden şikâyetçi oldu. Varank, “Kamu görevlisine hakaret suçunda yargılanmamı” istemiş. Şunu da belirtelim bu haberi yaptığımız için kamuoyu baskısıyla ihale iptal edildi”

TTSO’NUN MİLLETVEKİLİ ADAYI SEÇİMLERDE KİM OLUR?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi seçimlerde bazı isimleri mutlaka destekler öne çıkarır mı? Ne dersiniz? Mesela TTSO yönetiminden bir isim aday çıkar mı? Şu an öyle bir durum söz konusu gibi gözükmüyor. Ama Başkan Erkut Çelebi’nin mutlaka her partide bir dostu vardır. TTSO siyaset üstü yönetilen bir kurum siyasetin girmemesi gerekem bir yapı. Hepsine dengeli mesafeyi iyi ayarlaması gerekir. Ha bu arada CHP sözcüsü Özgür Özel için Ankara’dan apar topar Trabzon’a gelerek TTSO’da karşılaması başkentte konuşuluyor. 

TRABZON’UN EN SESSİZ BAŞKANI SİZCE KİM?

Yomra’da bir sessizlik hakim. Her şey ama her şey sanki mükemmel! Demekki AK Parti’nin muhalefet olduğu yerde Yomra Belediyesi’nin İyİ Partili belediye başkanı Mustafa Bıyık çok güzel işler yapıyor. Çıt çıkmıyor. AK Parti memnun sesi çıkmıyor. Yomra ile alakalı basın açıklaması yer bildiri yahu konum bile atmıyor. AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir ile en son karşılaşmamızı yazmıştık. Sessizliği seviyor. Sessiz başkan! 

TRABZON’DA MUHALEFET İLK ÜÇÜ NASIL BELİRLER ?

Sibel Suiçmez’in CHP Trabzon birinci sıra vekil adayı olacağı söyleniyor. Bu söylem bile CHP örgütünün derin kanadında rahatsızlık yarattı. Bu arada İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun Trabzon’da Ekrem İmamoğlu mitingine vekil bırakması da tartışma konusu oldu! İl başkanı orda olmalıydı İstanbul’da değil diye eleştiri gelmiş.. Konuşulmuş tartışılıyor. Bir de vekil adaylığın sürpriz karşımıza çıkar denilen Tekin Çağlar ismi var. CHP Trabzon’daki kurmayları aslında ittifakı Saadet Partisi’nin kimi vekil adayı çıkaracağını da merak ediyor. İYİ Parti’nin adayını da tabi… İlk üçü listenin değişim gösterebilir! Bir de bakmışsınız ki hesaplar tutmamış! Biri bekleyenler üçüncü sırada zor yer bulmuş! Ha genel merkezde lobi yapmaya kalkanlar oldu olmadı değil ama tepe de karışık… Bu ara lobi yapanların çekim gücü yetersiz kalabilir! Milletvekili Ahmet Kaya’yı da boş geçmeyelim! Hesap kitap yapılıyor ama bakarsınız ‘bensiz olmaz’ der bir hamle yapar hesap kitap dağıtır.