AHMET AĞAOĞLU’NUN MESAJININ İÇERİĞİ NEYDİ?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili camiaya güven verdi. En son spor yazarları ile buluşmasına taraftarlara seslenmişti!

Burada şu cümlesi dikkat çekici; “Lig uzun bir maraton. 38 maç oynayacağız ve dörtte birini tamamlamadık. Geriye düşebiliriz ama maçı çevirebilecek gücümüz var. Puan kaybedebiliriz ama kaybettiğimiz puanları telafi edebilecek hem önümüzde mesafe var hem de o güce sahibiz.”

Demekki Ağaoğlu oyuncularına, hocasına, yedek kulübesine kadar güveniyor.

Bu arada karşısına rakip çıkacak olan Mehmet Atalar ve Hayrettin Hacısalihoğlu ekibinin daha çalışmaya başlar başlamaz yıldızları söndü! Yanlarında yer alan kalemler bile artık “Trabzonspor’a şu şampiyonluk yarışında helde böyle güçlü bir kadroyla rakip çıkmak, çelme takmaya çalışmaktır, Trabzonspor’a ihanettir” demek başladılar.

TRABZON’DA BENZİN İSTASYONLARI FIRSATÇILIK MI YAPIYORLAR?

Trabzon’da dün ilginç bir benzin istasyonu krizi yaşandı. Benzine zam geleceği haberleri yayınlandı. Sonra petrol ofislerinde benzin kuyrukları oluştuğu ifade edildi. Bu sırada Beşirli Shell istasyonu ile alakalı iddialar ortaya atıldı.

İddialar şöyleydi;
“Benzine zam geleceğinden yakıt vermiyorlar.”

“Benzin zammı nedeniyle fırsatçılık yapıyorlar!”

Konuyla alakalı petrol istasyonun sahibi Canım Petrol Shell açıklama yaptı.

Açıklama metinleri şu şekilde;

“Canım Petrol Shell akaryakıt istasyonlarında dağıtım ve otomasyon sistemlerinde yaşanan sorun sebebi ile müşterilere yakıt ikmali yapılamamıştır. Bu durum EPDK tarafından da resmi olarak tespit edilmiştir. Tespit tutanağı tarafımıza iletildiği için bu tekzip metnini yayınlamak zorunlu olmuştur.

Canım Petrol Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren Uzunkum Shell, Havalimanı Shell ve Yıldızlı Shell istasyonlarında; Dağıtım ve otomasyon sistemlerinde yaşanan sorun sebebi ile müşterilere yakıt ikmali yapılamamıştır. Bu durum EPDK tarafından da resmi olarak tespit edilmiştir. Tespit tutanağı tarafımıza iletildiği için bu tekzip metnini yayınlamak zorunlu olmuştur. Firma sahiplerinden bu anlayışlı düşüncelerinden dolayı özür diler iyi çalışmalar dileriz.”

Bu metinden sonra bir de tutanak yayınladılar. Bu iddialar sonrası anında petrol ofisine baskına gidilmiş! Zabıtalar tutanak tutmuşlar.

Tutanakta da depolarında benzin olmadığı firmanın dediği gibi olduğu ortaya çıkmış!

Yani fırsatçılık falan yok gerçekten istasyonun kendi işleriyle alakalı bir durum..

245837668_285921603380711_2000189065490231877_n

MHP’DEN HANGİ İSİMLER SÜLEYMAN SOYLU’YA GİTTİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, her ne kadar 1 yıldır kadar Trabzon’a gelmese de Trabzon’dan yanına giden heyetleri ve isimleri ağırlamaya devam ediyor. 

Bunlardan en son MHP heyeti gitti.

MHP heyeti ile birlikte AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da vardı.

Cora, “MHP Trabzon İl Başkanı Sn. Bekir Sıtkı TARIM Bey ve Şalpazarı Belediye Başkanı Sn.Refik KURUKIZ Bey ile birlikte İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU’yu ziyaret ettik. Şehrimizle ilgili her talebimizle yakından ilgilenen ve desteğini esirgemeyen değerli bakanımıza müteşekkiriz” ifadeleriyle ziyaretten fotoğraf paylaştı.

süleyman-soylu-ziyareti-16-ekim-2021

TRABZON’DA SANATEVİ VE SANAT GECELERİ

Trabzon Sanatevi’nde güzel hareketlilik var.

Her akşam bir başka etkinlik düzenleniyor.

Trabzon’un sanat açlığını gideriyorlar.

Eğer sizde böyle bir etkinlikte yer almak isterseniz Sanatevi’nin bahçesi sonuna kadar açık.

Mutlaka tavsiye ediyoruz.

Dün akşam “Güz Akşamları Müzik Dinletisi" programında Türk Halk Müziği sanatçısı, şef Çağla Araz ve müzisyen arkadaşlarıyla birlikte, dinleyenlerin de katıldığı nefis bir müzik gecesi yaşandı.

Her hafta cuma akşamları canlı müzik programında sanatçılar, davetliler ve sanatseverler sanatın evinde ve makamında buluşacağız. 
Bu güzel gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen Trabzon Liselerinden Yetişenler Kültür ve Dayanışma Derneğimize, başkan Kenan Atalay'a, şef Çağla Araz'a sesleriyle renk katan Türk Halk Müziği sanatçılarına, sazlara, bizlere destek olmak amacıyla geceyi ısıtan sanatın ve Sanatevi’nin dostlarına teşekkür ediyoruz.

trabzon-sanat-evi-16-ekim

trabzon-sanat-evi-2

RİZE BARDAK BİNASIYLA BAŞARDI MI?

Rize'de yapımına 2020'de başlanan çay bardağı görünümlü binanın inşası sürüyor. Proje kapsamında çay bardağı şeklinde inşa edilen 29 metre 40 santim uzunluğundaki bina ilgi görüyor.

Trabzon’da bazıları bu binanın ucube olduğunu savundu. Lakin şu anda bu bardak gündem oldu. 

Bize göre demekki amacına ulaşmıştır.

Konuşulduğuna göre ucube değil şehrin bir vitrini olmuştur.

Trabzon’da biz böyle yapıların sahilde yapılmasını isteriz.

Mesela fındıktan olabilir.

Hatta dedikki Trabzon Ekmeği meşhur.

Bu görünümde havalimanına yapılsın.

Orada gelen yolcular ikram edilsin.

Yeni değişik fikirlerin yanındayız destekleriz.

çay-bardağı-rize-16-ekim

çay-bardağı-rize-16-ekim-2