AYIPTIR AYIP DİYEREK KİMLERE SALLADI?
Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT-2022), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 25. kez kapılarını ziyarete açtı.

Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı. Trabzon’dan turizm firmalarının öne çıkanları da fuara katıldılar. Trabzon Valiliği de bu fuarda bir stant açtı.

Trabzon Turizm İl Müdürlüğü adına Trabzon adına Hasan Hacıahmetoğlu stantla ilgilendi.

Trabzon’u temsilen açılan stantla alakalı bazı eleştiriler olmuş.. Bu nedenle Zorlu Hotel Genel Müdürü Serkan Serdar, sert bir çıkış yaparak şunları yazdı; 

“Hasan Hacıahmetoğlu, EMİTT fuarında Trabzon’un temsiliyetinde stant kurulumunda emeğin adına başta Zorlu Grand Hotel adına çok teşekkür ederiz. Trabzon a geldim standı beğenmeyen olmuş. Basinda yazılanlar olmuş. Bu fiyata 3 şehri sığdıran adama tesekkür edeceğinize ve  eleştiri yapacağınıza teşekkür edin be kardeşim. Ayıptır ayıp. Katılımcımız lordlar kamarasından çıktı da milleti bu kadar eleştiriyorsunuz. Neredeyse okey oynayacak kıvamda ziyaretçisi olan standı düzenlemeye çalışan Valiliğin adamını kimseye yedirmeyiz böyle biline..”

Eleştirileri yapanları henüz isim isim öğrenemedik.. Yalnız mesajın doğru adrese gittiğini düşünüyoruz.

TRABZONSPOR YÖNETİCİSİ KONFEDERASYONA SEÇİLDİ
Akdeniz Eskrim Konfederasyonu Yönetim Kurulu’na Trabzonspor yöneticisi Müminhan Bilgin seçildi.

Türkiye Eskrim Federasyonu şöyle duyurdu; 

“Bugün İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen  Akdeniz Eskrim Konfederasyonu (COMES)  Genel Kurulunda Federasyonumuz, Yönetim Kurulu üyemiz Tümay Ünal ile temsil edildi. Başarılı geçen Genel Kurul sonunda Başkan Vekilimiz  Müminhan Bilgin Akdeniz Eskrim Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.”

SALİH CORA FARKINDA MISIN ARTIK KABAK TADI VERDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Trabzon ziyaretinde 9-10 yaşlarında çocuğu hapisteki babası için yardım istemesi ve sahnede CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ diye seslenmesinin tartışmaları henüz bitmedi.

Şimdi biz sizi daha önce AK Parti Trabzon Salih Cora’nın nasıl AK Parti teşkilatlarınca eleştirmesini ve kulislerde epey gündem olmasını izah etmiştik. Sonra ODA TV Cora’nın o babanın avukatı olduğunu yazmıştı. Ardından Günebakış da Cora’yı savunma moduna geçmişti. Salih Cora’nın son hamlesi yine her zaman olduğu gibi ‘izah’ etme pozisyonunda ÇAY TV’ye çıkması oldu. Her zaman olduğu gibi.. Taktik şu.. Önce Günebakış sonra ÇAY TV..

Bir şey olduğunda bu sıralama hiç değişmiyor.

Kendisi bunun farkında mı ama artık kabak tadı verdi..

Neyse bizden söylemesi.. Keyfi bilir..

TRABZON SEVİLEN BİR ESNAFINI DAHA KAYBETTİ 
Trabzon’un sevilen esnaflarından Ali Kalkanoğlu’nu kaybettik. 

Trabzon’un tarihi pilavcısı olan Kalkanoğlu’nun 4. kuşak torunu 42 yaşındaki Ali Kalkanoğlu 8 şubat tarihinde  beyin kanaması geçirerek komaya girmişti. Yüksek tansiyon şikayeti ile Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve burada beyin kanaması geçirdiği anlaşılıp entübe edildi.

Daha sonra MP Yıldızlı Hastanesi'ne getirildi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen tedaviye cevap vermeyen Kalkanoğlu’nun beyin ölümünün gerçekleşmişti. Osmanlı’ya kadar dayanan Kalkanoğlu Pilavcısı’nın emektarlarından Ali Kalkanoğlu tamamen yaşamı sona erdi.

Cenazesi 14 Şubat Pazartesi günü öğle namazına müteakip Pazarkapı Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Bahçecik'teki aile kabristanında defnedilecek.

Haberlobi olarak kendisine rahmet ailesine Allah’tan serin sabırlar diliyoruz.

2f45252f-4b06-4647-aa92-d93c644c0585

O ORGANİZASYON İÇİN DÜĞMEYE BASILDI 
Trabzonspor Konya maçı sonrası tamamen artık şampiyonluğunu ilan edecek. Bu maç herkesçe ‘ilan’ maçı olacak. Bu nedenle Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Ertuğrul Doğan ve yöneticiler, tam kadro maçta hazır bulunacaklar. Hatta zafer sonrası birlikte sahaya inebilirler. Akyazı’da 50 binden fazla insan olacak. Tribünlerde ful doluluk oranıyla muhteşem bir gece yaşanacak. Öte yandan Trabzonspor yönetimi şampiyonuluk kutlaması için organizasyon teklifleri almaya başladı. O geceyi kim organize edecek? Sezon sonu taraftarlala birlikte muhteşem bir kupa kaldırma töreni düzenlenecek. Şimdide kulüp idaresi harıl harıl çalışıyorlar.