SEYMAN AYDIN’I NASIL HATIRLADIK?

Tam da Seymen Aydın’ın ekranlarda anlattığı olay gibi oldu. Hani bir ara Beşiktaşlılar  İstanbul’da gitmişler camiye.. Açmışlar ellerini başlamışlar “Trabzonspor’u yenelim bu maç” diye dua etmeye.. Bilmiyorlarki dua ettirdikleri hoca da Trabzonlu imiş.. Bunu Seymen Aydın anlattı gülme krizine girenler oldu. 
Şimdi gelelim Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kendisinin ve eyyamcı kalemlerinin Trabzonluları hedef göstermesine.. 
Trabzonspor’un şampiyonluğunu kendine yediremeyenler hazımsızlık çekiyor mu denir ne denirse artık.
Hani İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bordo mavi kravatla FB Divan Başkanı Uğur Dündar’ı ziyaret etmesini hatırlatıp İmamoğlu neden bordo mavi kravat takmışmış..
İlahi Koç!
Bordo mavilileri keyiften öldürecek misin sen?

ALİ KOÇ’UN KARŞISINA BORDO MAVİ KRAVAT BAKIN NEREDE ÇIKTI?

Şimdi asıl bombayı anlatalım..

Geçen gün Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi beşinci maçında Fenerbahçe Opet'i sahasında 3-0 yenen VakıfBank, seriyi 3-2 kazanarak şampiyon oldu.
İşte yine o imam gibi! 
Bir anı daha..

Yaz dostum yaz bitmez bizde..

Ali Koç sende bunları oku.. 

Çünkü Vakıfbank’ın kupasını Trabzonspor eski yöneticisi Abdi Serdar Üstünsalih'in başkanı olduğu Vakıfbank SK kaldırdı. 

Üstünsalih daha önce Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcılığı da yapmıştı! 

Üstünsalih Kupa kaldırma törenine bordo mavi kravatla gelmesi de ‘hazımsızlığı’ bir kademe daha artırmıştır. 

Valla Ali Koç bu kravat işine takıyor, şimdi Üstünsalih’in bordo mavi kravatına da ayar olup bir basın açıklaması yaparsa şaşırmayız..

dab55b1a-74e0-4026-8bb5-0e392a59aa5f222c8d9f-57d5-4ae6-bffe-68e542b50561

CELİL HEKİMOĞLU’NDAN ‘BENİ YALNIZ BIRAKMADINIZ’ TEŞEKKÜRÜ 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bu ara futbola fena halde sarsı. Trabzonspor’dan 1461 Trabzon’a kadar her maçı hakemlerin her düdüğünü bir de Fenerbahçe’nin her paylaşımını özellikle takip ediyor. Bayburt’a da gitti 1461 Trabzon’un maçını izledi. 1461 Trabzon takımı Bayburt ile karşılaşmasını 1461 Başkanı Celil Hekimoğlu ile izledi. 
Maç sonrası Hekimoğlu, Başkan Genç’i kutlayarak, “Sayın başkanım desteğiniz bize güç verdi. Bu yıl çok yalnız bırakılmıştık. Moral oldu teşekkürler” yazdı. Hekimoğlu böylece hem teşekkür etti hemde bir sitem edip gönderme yaptı ama kimlere? 

AK PARTİ YOMRA MECLİSİNİ KADINLARLA MERCEK ALTINA ALDI

Yomra Belediye Meclisi geçtiğimiz günlerde renkli görüntülere sebep oldu. Yomra Belediye Meclisine AK Parti Yomra Kadın Kolları Başkanı Nurten Şahin, 2 yöneticisini meclis toplantısını takibe gönderdiği fotoğraf karesine yansıdı. Başkan Nurten şahin ‘in kulislerden aldığımız bilgiye göre özellikle meclisi takip etmesi için yöneticilerini gönderdiği konuşulmaya başlandı. Ayrıca kulislerde AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir’in kendi yöneticilerini değil de kadınları yöneticilerini meclisi takipe emek için göndermesi de gündeme gelip, “Neden kadınları başkanı yönetici gönderir de ilçe başkanı meclisi takip etmek için yönetici göndermez?” tartışması alevlendi .

5b6bf232-b45d-40d2-a106-5d290bce4413

KADIN KOLLARINDA ELMA TARTIŞMASI

Yomra’da ayrıca dikkati çeken AK Parti ve İYİ Parti arasında ‘elma’ tartışması başladı. AK Parti Yomra Kadın Kolları Başkanı Nurten Şahin sosyal medya hesabından alaycı bir dille Yomra Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Bıyık’ı hedef aldı. Yomra elması için hazırladığı projeden ödül almaya giden Mustafa Bıyık’ı alaycı bir dille eleştirdi. “Adamlar elma projesiyle ödül alır biz ne bilim..” İfadelerini kullandı. Bunun üzerine İYİ Parti Yomra Kadın Kolları Başkanı Varlık Karslı da kendi sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti Kadın kolları Başkanının sözlerine atıfta bulunup, “Keşke sizinkiler de bir şeyler yapıp ödül alsaydılar” yazdı. Bu atışma AK Parti ve İYİ Parti koridorlarında yankılandı. Bu arada AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşif de Trabzon’da temaslara başladı.