TRABZON’UN ABİSİ KİM?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sezgin Batıgün, Trabzon ile alakalı bir tweet attı! Adamın adı geldi tam da üstüne pardon Trabzon siyasi kulislerin kucağına düştü. Ama niye bir sorun yahu..

Şimdi Vehbi Koç biliyorsunuz Trabzon’un ağabeyi birinci sıra vekili olmak istiyor. AK Parti açısından konuşuyoruz aman ha diğerlerini kastetmedik. Hani her partinin birinci sırası Trabzon’un ağabeyliğini liderliğini yapar ya o misal..

Neyse Koç eski Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Ziyaretini meclis üyesi Sezgin Batıgün,’Trabzon’un abisi’ diye paylaştı.

İşte bu mesaj bomba gibi Trabzon’da yankılandı: “Ak Parti Gn.Bşk.Vekilimiz

Son Başbakanımız

Sn.Binali Yıldırım’ı Trabzon’un abisi Vehbi KOÇ bey ile ziyaret ettik.Çok şükür sağlık durumu iyi.İlerleyen günlerde çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceği müjdesini aldık Başbakanımızın sevenlerine çok selamları var” Sizce bu abisi lafına AK Parti’nin Trabzon teşkilatında kimler alınmış gücenmiş ya da tiye almıştır?
Mesela birinci sırayı isteyenler kimler? Onlardan başlayın.

Ha gazeteci olarak analiz yapın deseniz..

Deriz ki: Vehbi Koç lobisini sağlama aldı geliyor… Kolay olmayacak diğerleri için..

O LOBİ BAKALIM ŞİMDİ HANGİ İSMİ ÖNE ÇIKARIR

AK Parti’nin bir derin yüzlerinden biri de Trabzon’da Albayrak lobisidir. Peki analizi şöyle sorarak genişletelim: Albayrak lobisine vekil adayı olmak isteyen isimlerden kim ya da kimler yakın? Hadi bakalım! Biraz düşünelim bu isimler kimdir ? Trabzon Limanına kimler gitmeye başladı? Neden bunu diyoruz? Çünkü Trabzon Limanı için yeni bir döneme girilecek. Çömlekçi Projesi bitmek üzere. Liman artık kendine yeni bir vizyon çizmeli. E bunu tanımadığı kendisini görmezden gelenlerle yada istedikleri fikri savunmayanlarla yapamazlar değil mi? 

O FOTOĞRAFLA BİRİNCİ SIRAYI ALIRLAR MI?

Ah bu ajansçılar!
Ah!
TBMM’de olanlara göre vekil listesi yapıyorlar ama nasıl? 
Bunlara göre Hüseyin Örs meclisteki olayla 1. sırayı kaptı!
Haliyle Süleyman Soylu’nun kürsüde önüne çıkıp panzer olan Bahar Ayvazoğlu ile Salih Cora da yerlerini korumuş olmalı! …  Ama baktık Örs’e bunu layık gören ‘ajans’ Bahar Ayvazoğlu’nu sıraya bile koyamamış! Hatır için kulis bu kadar oluyor herhalde deyip gülüp geçiyoruz.
E onlar diyemiyor soramıyor biz soralım. Bakalım bu fotoğraf Ayvazoğlu’nu listeye koyabilir mi?

ARININ DERDİ AŞK BAL TAŞIMAK ANLADIK BAŞKAN 

MHP Trabzon İl Başkanlığından genel merkez kararı ile istifa eden İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’ın yerine yardımcısı Ömer Ayar atandı.

Tam bu süreçte aklımıza dediği şey geldi: “Sivrisinek ne anlar kovanına bal taşıyan arının aşk sancısından”

Bunu biz şöyle anladık: Başkan Tarım koltuğunu istemediği birine vermek istemedi. Baskı gördü yılmadı dim dik durup arı gibi çalıştı. Sonunda muradına erdi. Yardımcısına koltuğunu teslim etti. Şimdi gelsin birinci sıra vekillik adayız… 

ESKİ TRABZON VEKİLİ GÜNDEMİ NASIL TUTUYOR?

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Asım Aykan gündemi tutuyor. Gündemdeki konulara analizler yapıyor. En son şu mesajı verdi:” Terör bitiyor.
Nimetler fışkırıyor.

Gabarda 150 milyon varil petrol.

12 milyar dolarlık servet.Gravite(verim) yüksek.

Başka nimetlerde sırada bekliyor.

Arkası gelecek.”Durmak yok,yola devam”  Bakalım bu mesajları istediği yere ulaşır mı?