TÜRKİYE’DE KAÇ ENES VAR?

Türkiye 20 yaşındaki Enes Kara’nın intiharıyla sarsıldı. Henüz 20 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Kara, intihar öncesi çektiği videoda cemaat yurdunda zorla kaldığını, ailesinin böyle istediğini ama bu hayata ,istemediğini anlatıyordu.

Zorunlu olarak cemaat yurdunda kaldığını ve hayattan nasıl koparıldığını tek tek anlatıyor: "Yaşama sevincimi kaybettim.” diyordu.

Videosu sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Bu konuda toplumun ciddi kesimleri tartışmaya başladı.

enes-kara_5936

KİM O SORUYU SORACAK?

Enes Kara’nın intiharı ve çektiği video Trabzon’da da gündem oldu. En çarpıcı iddia ise CHP Trabzon eski İl Başkanı Güzide Önsel Uzun’dan geldi.

Uzun, “Trabzon’un 18 ilçesinde özellikle Araklı ilçesinde kaç tane cemaat yurdu var!!! Dün isimleri başkaydı bugün daha başka!!!!yatılı bölge okulları yerle yeksan edildi.Yoksulun çocukları onların kucağında değişen hiç bir şey yok….” İfadelerini kullandı.

Gerçekten böyle mi? Trabzon’da da bu şekilde gerçekten zorunlu cemaat yurtlarında kalan çocuklar var mı? Trabzon Valiliği bu konuyla alakalı bir açıklama yapacak mı? Bakalım Trabzon medyasından kim Valiye bu soruyu soracak.. 

TRABZONSPOR CAMİASININ GÜNDEMİNDE O SESLENİŞ VAR 

Cemil Usta’nın meydan şubesinin işletmecisi Fatih Kalkışım ile karşılaşan YouTube içerik üreticisi Adem Metan, sıkı bir Trabzonspor sohbeti yaptılar. Haliyle bu sohbette ilginç anlar yayınlandı. Adem rahat durmadı! Aldığı cevapların bir bölümünü yayınladı.

Epey de gündem oldu. Trabzonspor camiasında büyük yankı buldu. Kimisi trajik buldu kimi gülümseyip beğendi.. Kimilerini de düşündürdü.. 
Yalnız sonuçta epey izlendi ve gündem oldu. Yani meslektaşımız Adem güzel bir işe imza attı.

Gelelim Fatih Kalkışım’ın o sözlerine..

Neler dedi..

Şunları söyledi;

“Bir Trabzonspor tarafı buradan ben şunu söylemek istiyorum.  Trabzonsporlu ve Trabzonlu olarak şunu söylüyorum; Trabzonspor’un ikinci dönemin ilk başında 5 maçı alması erken final diye düşünüyorum. Bunun bize avantajı şu olacak. Erken şampiyon olursa diyelim 3-5 maç öncesinden şampiyonluğumuzu garantilersek ölüm oranı düşer abi. Çünkü son maça bırakırsak kalp krizi, yorgun mermi, trafik kazası, aile faciası, ‘neredeydin? Niye maça gittin?’ Kadın dövüşü, bunların hepsi minimize olur. Alıştıra alıştıra giderler son maçta kupayı kaldırır geliriz.“

BU GÜZEL ZAFER YOLCUĞUNU KİMSE GÖLGELEMESİN

Biz bu sözlerin komik tarafında değilizde düşündürdüğü tarafındayız. Aman ha..

Çok güzel bir şampiyonluk yolcuğunu sevenlerimizin heyecanlarını, Trabzonspor’umuzun bu eşsiz zaferine gölge düşürecek kimse hata yapmasın! Sevincimizi kuşağımızda bırakmayın! Buna kimse müsade etmeyin. Lütfen.. 

ÇÜNKÜ YILLARIN AHI VAR

Türkiye'de ara transfer dönemi resmen başladı. Transferde son gün 8 Şubat Salı! Trabzonspor önümüzdeki yılı planlamayı sürdürüyor. Ezeli rakiplerinin ise halen hocaları yok. Futbolcu transfer edecek bütçeleri de yok borçtan batıyorlar! Puan durumu malum.. yılların ahı var!

KENDİ BAŞARISIZLIKLARINI ÖRTÜYORLAR

Trabzonspor Divan üyesi Şükrü Kuleyin, Trabzonspor’a iftira atanlara bakın nasıl seslendi;

Trabzonspor’un; Bu sezon ki harika performansına bir iki hakem hatasını öne sürerek leke sürmeye çalışanlar onursuzun dik alasıdır..! Kendi başarısızlıklarını örtmek için camialarına algı yapanlar ise menajerlerin kuklası olmuş beceriksiz yönetici ve komisyoncu, karaktersiz hocalardır..!

6558d0a8-c659-4688-b9fa-84b5b5e0b0bc