TRABZONSPOR FORMALARINI KİMSESİZLER GİYECEK

Trabzonspor ne zaman Trabzonla bütünleşse, Trabzonspor ne zaman şehirle güzel diyaloglar kursa ligin en önemli, en iddialı takımı oluyor. Her zaman bu durumlar zirvede şampiyonluğu zorluyor.

Şu sıralarda bu atmosfer hakim.. Lige iyi başlanmış, şehirle güzel diyaloglar sağlanıyor.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, yönetimde çok ciddi faktör. Şehirle bütünleşmede  köprü görevi görüyor.

Şehit Aileleri Derneği, Kızılay gibi bir çok yere binlerce forma dağıttı. Formala hediyeleri verilirken törenlere katıldık. Gelen güzel tepkileri not ettik.

İnsanların hatırlanması, sevdikleri renk tarafından mutlu edilmesi, muhteşem güzellikleri ortaya koyuyor.

Trabzonspor bu noktada gönüllerin yine şampiyona oldu.

En son Ertuğrul Doğan’ın göndereceği formalar Trabzon’da kimsesiz çocuklara dağıtılacak. 700-800 kadar forma dağıtımı için Trabzon Valiliğine formalar teslim edildi. Tören yarın yapılacak.

7M HASTANESİ’NE YENİ HİSSEDARLAR KATILDI

Trabzon’un özel hastanelerinden biri olan 7M Hastanesi, hizmetini sürdürüyor. Açıldığı günden bugüne personellerinden idari anlamda değişimler yaşandı. Yeni ortaklar da eklendi. Şimdide şu son bir kaç gün içerisinde yeni hissedarlar eklendi.
Bu hissedarlardan birini Trabzonspor ve Trabzon camiası yakından tanıyor. Bizim aldığımız duyuma göre iş insanı Selahattin Bahadır. 
Hastane yöneticilerinden Engin Çakır’a sorduk, “Doğrudur” dedi.
Bahadır’ı aradık cep telefonu kapalıydı.
Hastane yeni hissedarlarıyla güçlenip yoluna devam edecek.
Yeni projelerle..

MURAT ZORLUOĞLU HİDROFOR KONUSUNU NASIL AÇIKLADI?

AK Partili meclis üyesi Nusret Onur, hidroforu ilk mecliste eleştirip konuşanlardan biri. Bu konu muhalefetçe de konuşuldu. Dünkü meclis toplantısında TİSKİ sunum yaptı. Anlattı. Başkan Murat Zorluoğlu da, şöyle dedi; “Halkın gündeminde hidrofor diye bir mesele yok. Sokakta şu ana kadar ‘binamıza hidrofor takma zorunluluğu getirdiniz bu nedir?’ diye soran  olmadı. ‘Yaptığınız içme suyunun üstünü kapatın, şurada su patladı, burada asfalt yapmadınız’ diye şikayetler oldu. Ama hiç kimse gelip şu ana kadar sokakta veya makamda hidrofor konusunu söylemedi. Vatandaşın gündeminde böyle bir şey yok. Alanda  böyle birşey yok. Rakamları verdi arkadaşlar. Şu ana kadar 3 bin binanın 40 tanesinde hidrofor zorunluluğu var. Kasıtlı suni bir gündem oluşturuluyor. Yapılan bağlantıların yüzde 1’inde bile sorun oluşturmayan meseleyi sanki Trabzon halkının sesi gibi kamuoyuyla paylaşmak akla ziyan durum.. ”

Başkan doğru söylüyor. 3 bin binada 4 tane! Ve bunu şehrin gündemine günlerdir sokuşturdular. Zorladılar. Sığmadı sığdırmaya kalktılar! Yalnız bunu yapanların bir kısmı da AK Partililer..

Başkan da AK Partiden seçildi!

SEZGİN MUMCU NE MESAJ VERMEK İSTEDİ?

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında dün ilginç bir detay daha görüldü. Meclisi AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu da takip etti.

Hani buradan kulislere AK Parti koridorlarına yansıyan konular not ediyordu.

Hani bir tanesi de “AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Murat Zorluoğlu’na yapılan saldırılara seyretmekle kaldığı ile alakalıydı..”

Sezgin Mumcu son günlerde bu iddiaları yerle bir etti. Önce yeni terminal binası konusunda başkanı eleştiren il başkanlarına veryansın etti.

Şimdide meclise giderek Başkan Murat Zorluoğlu’nun yanındayım mesajı verdi.
Bu fotoğraf bunun göstergesidir.

ÖNCE GÖZLEMLEYELİM SONRA CEVAP VERECEĞİZ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son yaptığı programları AK Partililer takip ediyorlar. AK Parti teşkilatları takip ediyorlar. Mesela Adana’da gençlerle buluştu. Gittiği yerde özellikle Z kuşağındakilerle hani interneti en çok kullananlarla bir araya gelmeyi tercih ediyor. Onlara geçmişteki anılarını anlatıyor. Yani seçim çalışmalarına önce Z kuşağının gönlünü alarak başlıyor. Peki Erdoğan’ın bu hamlesini AK Parti Trabzon teşkilatı takip ediyor mu? İnternet kullanıcıları konusunda neler yapıyorlar? Bir stratejileri var mı?

Bu soruları sorduk böyle dursun. Önümüzdeki günlerde yeniden sorar cevaplarız. Şimdi önce bir gözlemleyelim.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ İLE CHPLİ MECLİS ÜYESİ ARASINDA GERGİNLİK NASIL ÇIKTI?

Ortahisar Belediye Meclisi toplantısında, CHPli Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, muhalefetin müthiş derecede açığını kapatıyor. Meclis toplantılarında belediyenin çalışmalarını irdeliyor, raporları okuyor hatta hafızası ve notları çok güçlü geçmiş dönemdeki Sayıştay raporlarından örnekler sunup, şehrin yararına uyarılarını yapıyor.

CHP Trabzon İl Örgütü adına da bu büyük bir şans.

Bu şansı iyi değerlendirmeleri gerekiyor diye düşünüyoruz.

En son mecliste AK Partili meclis üyesi ile bir diyalog yaşadı. Bu basit bir diyalog değildi. Ciddi bir gerginliğe sebep oldu.

Bunu da buraya yazalım.

Diyalog şöyle oldu;

CHP meclis üyesi Cüneyt Zorlu: "ORBEL’e alınan 45 kişi hangi şartlarda alındı? Ben bir kez ilan açıldığını görmedim. Bu bize yakışmıyor."

AK Parti meclis üyesi Ufuk Hoş: "En azından PKKlı değiller.."

Cüneyt Zorlu: "Orayı oraya taşırsak başka şeyler konuşurum. Burada sunum yapıyorum, personel alımını eleştiriyorum. Nereden biliyorsunuz PKKlı olmadıklarını? Bunu kınadığımı belirtmek istiyorum."