BOZTEPE VİYADÜK AYAKLARI 100. KEZ NASIL GÜNDEME GELDİ
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, viyadük ayaklarının horon figürü ile kapatılmak istenmesine böyle yorum getirdi.

Eleştirisi şu şekilde;

"Güzelim Boztepe’nin bağrını deldikten sonra dev viyadük ayaklarının görüntüsünü nasıl toparlarız çabası, yaşatılan katliama ‘kaza süsü’ vermektir. Biliyoruz ki; yaptıkları şeylerin üzerini kapatmaya çalışmak huylarında var”

KTÜ İLANA ÇIKTI BAKIN NE ARIYOR? 
KTÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mühendislik Fakültesine 9, Fen Fakültesine 7 araştırma görevlisi alınacak.

Mimarlık, Orman, Sürmene Deniz Bilimleri, Eczacılık, İktisadi ve İdari Bilimler ile Of Teknoloji fakültelerinin yanı sıra Sağlık Hizmetleri, Sürmene Abdullah Kanca ve Trabzon meslek yüksekokullarına 2'şer, Edebiyat Fakültesine de 1 araştırma görevlisi atanacak. Kadrolara başvurular, 19 Mayıs'a kadar "online.ktu.edu.tr" internet adresinden yapılabilecek.

karadeniz-teknik-üniversitesi-1000x700

ÜMİT ÖZDAĞ’A İSTASYON ŞEFİ DEDİ
MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan tartışmayı gündemine aldı.

İl Başkanı Tarım, "Tayyip yeter ki gitsin biz tuvalet terliğine bile oy verip geçeriz diyen zihniyete bu ülke kesinlikle teslim edilmeyecektir. Biz hiçbir yere ait olmayanları çok iyi biliriz. Bunların hiçbiri Türk milletine ait değildir. Bunlar Türkiye’nin parçalanması projesinin istasyon şefleridir" dedi.

TRABZON’DAKİ EMEKLİLER ALMANYA’DAKİ O KADINI KONUŞUYOR 
Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, AlmanyaSeyahat Acenteleri Birliği (VUSR) Başkanı Marjiam Linnhoff’un emeklilere seslenişini değerlendirdi..

Peki ne demişti Linnhoff adlı kadın..

Almanya’daki emeklilere şöyle seslendi; “Isınmak için Türkiye’ye gidin. Doğalgaz’dan da tasarruf yaparsınız. Ayrıca Devletimiz tatile gidecek emeklilerine 500 euro verecek”

Emekliler Derneği Başkanı Burhan Bayraktar, "Biz Almanya’ya tatile gidemeyiz. Onlar 500 euro ile ülkemizde 3 ay tatil yaparlar. Biz Almanya’da 1 milyon liraya 3 ay tatil yaparız. Biz bırakın Almanya’yı bu maaşla ancak yaylamıza bile çıkamıyoruz."

Trabzon’da 151 bin emekli yaşıyor. Yani her 8 kişiden biri emekli.. Öte yandan derneğin de 8 bin üyesi bulunuyor.

Derneğin girişimleri ile TOKİ tarafından emeklilere Maçka’da 500 konut yapılıyor. Konutlara ise 3 bin başvuru yapıldı. Çekilişle verilecek.

EKREM İMAMOĞLU TRABZON’DAN GİTTİ TARTIŞMASI BİTMEDİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimizi günlerde Trabzon’a gelmişti. Bu ziyaret sonrası Nagehan Alçı ile verdiği poz tartışıldı durdu. Hatta bu tartışmaya katılan CHP Gençlik Kollarından bir yönetici istifa etti. Çünkü ağır bir eleştiri getirmişti.

O yöneticinin Haluk Pekşen ile bağı ortaya çıkınca CHP’de herkes baltasını kuma gömdü Ekrem İmamoğlu’na yeniden tek ses destek verdiler.

Neyse konumuz şu; Şimdide CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ile AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin bir birine girmesi. Bu defa fena halde hemde..

Çebi İmamoğlu’na, “Sahte kahraman” yakıştırması yaptı! Oyman aynı sertlikte cevap verdi; “Ağlama Selahaddin Ağlama” diye seslendi “AKP Trabzon’da ‘Ekrem’ ağrısı salgınına öncelikle soda öneriyorum” dedi.

Her yeni bir gün Ekrem İmamoğlu tartışmasıyla Trabzon uyanmaya başladı. 
Durum bundan ibaret..

Ekrem İmamoğlu Trabzonlu olunca böyle oluyor.. Trabzonlu Bakanlar konusunda da böyle oluyordu şehir.

AK PARTİ TRABZON TEŞKİLATINA ‘ÇEKİDÜZEN’ TALİMATI
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, özellikle Trabzon kökenli AK Parti kimliği taşıyan yönetici, vekil, başkan ne varsa hepsine inceden bir talimat gönderdi. Talimat şöyle; “Sosyal medya paylaşımlarınıza dikkat edin. Seçim yaklaştıkça ekonomik durum ortada ve göze batan şeyler partimize zarar veriyor. Bu nedenle dikkatli davranın… Paylaşımlarını özenli seçin! Vatandaşlarımızın tepkisine yol açacak tek bir şey istemiyorum”

Bakalım bu ‘çekidüzen’ uyarısı tutar mı?