KUDÜS-ERDOĞAN-BAYRAKTAR-ARINMA GECESİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs’te, Mescidi Aksa’nın yanında bir ağaçta çıkan yangın ve o yangını sevinç çığlıklarıyla izleyen İsraillilerin videosunu izledi. Dehşete kapıldı.

Kapılması çok normal çünkü bir canlı bir insan nasıl böyle sevinç dolar? Bu kadar mutlu olur?

Bu neyin verdiği travmadır? 

Dünya bu saçmalığa daha ne kadar seyirci kalacak ?

İHA ve SİHA’ların mimarı Selçuk Bayraktar da o videoyu paylaştı ve şunu yazdı; “Dünyanın neresinde, gündüz 16 çocuğu bombalarla katledip, gece kutsal bir mabedin alevler içinde yanmasına dans edilir? Bu yaktığınız ateş ancak size döner. Allah adildir, mutlak hüküm sahibidir”

Biz ise bu görüntüleri izlerken editör masamızda şu konuşma geçti;

  • Saçmalık yahu
  • Evet ama bunu bilerek dini yönden zafer görüyorlar
  • Ne zaferi çocukça psikolojik hastalıklı beynin dışa yansıması
  • Ben sanki ABD’de yayınlanan ve gişe rekoru kıran ‘Arınma gecesi’ filmini gördüm 
  • Aaaa gerçekten de.. 
  • Evet doğru tespit!
  • Arınma gecesi gibi hastalıklı beyinleri andırdı o kalabalık... 

Bizim editör masası Arınma Gecesi filminde aynı fikirde kaldı! 

KİMLER BURAYI KAŞIYOR VE NEDEN?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize İkizdere İlçesi’ne gitti.  Liman dolgusu için İşkencedere Vadisi’nde taş ocağı yapılmasını istemeyenlerle konuşmaya gitti. 

Ama İkizdere merkezde konuştu, vatandaşlarla sohbet etti, vadiye gittiğinde tepkiyle karşılaştı. Bu tepki nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı. Konuşmalarında önemli detaylar var. Mesela yerelde kalkınmayı destekliyoruz diyor. Bu nedenle Ovit tünelini yaptık diyor. Lojistik merkez diyor. Araştırmalarda 10 noktadan numune aldıklarını en iyi taşın burada çıktığını burada ağaçlar kesileceğini ama yerine 10 katı dikileceğini diyor. 

Ama hep diyoruz vatandaşla diyalog yok! Biraz daha içine girip biraz daha temas etmeliydi.

Kritik cümleler kullandı;

“Burada 13,5 hektarlık bir alanda Rize İyidere Lojistik Liman için olmazsa olmaz olan taşın dolgusu için burası kullanılıp, 2 yılda doldurmadan buradan çıkmayı taahhüt ediyoruz. İnşallah bu bölgeye çok büyük katkılar sağlayacak çok önemli bir projeyi hep birlikte Rizelilerle birlikte onların destekleriyle yapmanın çabası içindeyiz. Rizeliler başımızın üstünde ama maalesef dışardan buraya gelip burayı kaşımaya çalışanlara tavrımız böyle olmayacaktır.”

Birincisi merak ettiğimiz şunlar?

Bakan beyin dışardan gelenler dediği kimler?

Haberlobi buraya gelen ABDli gazeteciyi hatırlarsanız ilk kez yayınlamıştı. 

Acaba o ve ona benzerlerden mi bahsediyor. 

Bakan Adil Karaismailoğlu burayı kaşıyorlar diyor. Buna inanıyor. Bunu neden söylediğini de izah ederek bölgeden ayrılması gerekir.

Eğer böyle şeyler varsa bilmek istiyoruz. 

Bakan beyin konvoyu konumalarından daha çok gündem oldu. Buna dikkat edilmesi gerekir. Konuşmaları bizce daha değerlidir lakin konvoyunun ışıklarına kadar sosyal medyada sallanırsan o ziyaretin bir anlamı kalmaz. Dikkat edilmesi gereken bir noktadır. PR çalışması yok yada başka ne derseniz deyin! Bir yerde eksik bırakmışsınızdır. 

Vatandaşa doğru inemiyorsunuzdur!

Yağtınız işi vatandaşa doğru anlatamıyorsunuz!

Yada doğru adımlar atmamışsındır!

ERTUĞRUL DOĞAN YÖNETİMİ AYNI MASADA NEREDE TOPLADI?

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, İstanbul’da kendi evinde iftar programı düzenledi. Programa Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yöneticiler katıldılar. 

Program çok güzel geçti. 

Birliktelik mesajları verilen yemekte gelecek sezon planlaması olsun diğer tüm detaylar ele alındı. 

Neşeli bir şekilde gerçekleştirilen program sonunda Başkan Ağaoğlu ile Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın camiayı heyecanlandıran kararlar aldıkları ve bunları daha sonra açıklayacakları sızan bilgiler arasında yer aldı.

Yönetimin çoğunun yemeğe katılıp kenetlenmesi kongre konusunda da fikir birliğine varıldığını gösteriyor.

ŞİMDİDE BABAMIN İNŞAATI DİYORMUŞ VAY VAY VAY..!

Kulis bilgilerini burada yayınlıyoruz. Geçen gün de kırmızı plakasını çıkarıp tatile çıkan üst düzey yetkiliyi yazmıştık.

Onun hala bireyler söylemesini konuyu izah etmesini bekliyoruz. Halen daha birşey söylemedi. Kapanma bittikten bir süre daha bekleyip sonra kendisi söylemezse birşey biz ismini falan yazacağız.

Neyse! Diğer bir konumuz şu, Trabzon’da bir belediye başkanı, imara uygun olmayan şekilde bir bina yaptı. Bu bina inşaatı İYİ Partililerin şikayetiyle durduruldu. Bu belediye başkanı şimdilerde “burası babamın benim değil” diyormuş!

İmara mevzuata inşaatı uydurmaya çalışıyormuş. 

Kendisine bir çift lafımız olacak. Lakin burada bitirelim. Cumhur ittifakından bu belediye başkanı. Bu belediye başkanına ne vekiller ne partilileri hesap soruyorlar. Enteresan. Önce onları bekleyelim sonra biz lafımızı söyleriz.