EMNİYETE KRİTİK ZİYARETLER Mİ DESEK? NE DESEK BİLEMEDİK!

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir ve yönetimi,  birer gün arayla iki emniyet müdürünü ziyaret etti. Ne ilginç değil mi? Önce Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esentürk’e gittiler. Bu ziyareti hemen sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Ardından Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ı ziyaret edip paylaştılar. Yahu akla her şey geliyor acaba niye neden ne konuştular? Başkan belki bir gün izah eder! Gerçi suskun kalmak kafulluk’a cevap vermemek gibi bir gelenek icat etti. Ulan kafulluk senin şu işlerin.. Neyse Başkana selam yola devam.. 

O’NA FENA KAFAYI TAKMIŞLAR!

CHPli kurmaylar Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk’e takık! Vallahi takık. Nedenini fazla uzağa gitmeden anlayacaksınız. Süleyman Soylu’yu eleştiren Özgür Özel’e imzalı kınama geçtiği için. Şimdide Hüseyin Örs yumruk yedi nerede diyorlar? Sosyal medya paylaşımlarına bakınca bunu anlamak mümkün. Seçime kadar bu sürtüşme zirve yapar demedi demeyin.

KAFULLUKTAN BİR MESAJ!

Kafulluk bu ara çok ciddi seri mesajlar alıyor. Bunların arasında tehdit mesajları da gelmiyor değil! E haliyle Trabzon gündemini belirleyen bu köşe sizlerin desteğiyle ayakta duruyor. Yani bizim kimseden çekincemiz yok! Şu tehdit mesajlarınızı bir de gerçek kimliğinizle atsanız da bizde bilsek düşmanımızın korkak olmadığını! Yada hangi dosyasının olduğunu! Hangi karın ağırısıyla kabızlıktan çıkamadığını!

SÜMELA’NIN ŞİFRESİNİN SENARİSTİNDEN RECEP İVEDİK ANALİZİ

Yılmaz Okumuş Sümela’nın Şifresi Temel, Bizum Hoca gibi Karadeniz’de çekilen filmlerin senaristidir. Sıkı mizah anlayışı eserleri vardır. Recep İvedik ile Bizum Hoca filmlerini benzeştirdi. Şahan’a da laf çaktı.

Ve şunu yazdı: 

“Disney Plus'taki Recep İvedik 7 filmini seyrettim, fena değildi. Bizum Hoca filmimde olduğu gibi, köyün deresine ve arazisine tebelleş olan bir vampir inşaat firması ve ona karşı çıkan, benim filmimde Bizum Hoca, burada ise Recep İvedik var. Serinin bütün filmlerinde bir lümpen'den öteye geçmeyen İvedik, burada çok ciddi bir bilinçle, köylüyü örgütlüyor ve halkı direnişe çağırıyor. Ülkenin ne kadar politikleştiğini de gösteriyor. Çakma elitlerimizin boklayıp durduğu Recep İvedik, 15 yılda bir halk kahramanına dönüştü”

VARDALOĞLU HANGİ KULİSLERDE GEÇİYOR?

MHP Trabzon eski İl Başkanı Zeki Vardaloğlu’nun iş insanı oğlu Fatih Vardaloğlu’nun adının kulislerde geçtiği söyleniyor. Lakin hangi kulislerde? Otomotiv sektöründe mi vekil adayı olur deniyor? MHP kulislerden biz bir sondaj vurduk. Pek bir şey çıkmadı.  Hay Allah iyiliğinizi versin! Zaten biz kendisine sorduk. Siyaseti de düşünmediğini söyledi. Hele de ‘ortam şu an çok karışık’ demesi uzak durmak istediğini gösteriyor.

SEZGİN MUMCU’NUN BASIN DANIŞMANIYLA NASIL TANIŞTIK?

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’nun sanata camiasına uzak kaldığını düşündük. 

En son “Tılsımlı Eller Çini Atölyesi tarafından Gülçin Akdeniz, Gülsen Uzun ve Derya Arslan hanımefendilerin düzenlediği “Değişen Hayatlar” temalı Çini sergisini ziyaret ettik. 

Hanım kardeşlerimizi bu girişimlerinden dolayı tebrik ediyor başarılarının ve sanat azimlerinin devam etmesini diliyorum.” ifadelerile paylaştığı sergiyi bizde sayfamızda paylaşıp, “Nihayet! Yahu nihayet.. AK Parti Trabzon İl Başkanı sanat ile aynı karede…” mesajı yazdım. Hafif kinayeli.. Naif bir mesajla.. Belkide bize göre yumuşak mesaj sert gitmiş de olabilir. Ama sonuçta basın danışmanı cevap verdi. Başkan Mumcu bizimle 
katıldığı sergilerin fotoğraflarını önce telefondan paylaştı. Ardından Basın Danışmanı Tayyar Safa Sağdıç, sosyal medya hesabımızdan katıldığı sanat açılışlarının fotoğraflarını paylaşıp şu mesajı yazdı: “ben AK Parti Trabzon İl Başkanımızın Basın Danışmanı olarak İl Başkanımız Sayın Dr. Sezgin Mumcu’nun sanatsal faaliyetlere katıldığını, sanata ve sanatçıya büyük saygı duyduğunu bizzat gözlemledim. Arşivimde çok zaman geçirmeden gözüme çarpan fotoğrafları sizin için derledim. Bilgilerinize…”
Bize de aynen yayınlamak düşer. Ha bu arada nihayet aylar sonra basın danışmanımızla tanışmanın şevki ve heyecanıyla bir görüntülü röportaj yapsak başkanımızla Trabzon’u konuşsak! Hemde bunu Kızlar Manastırı Müzesi’nde yapsak sanatın içinde.. Tabloların önünde.. Ne dersiniz okurlarımızın bize ulaştırdığı yüzlerce soru var..

TRUMP-BİDEN-MUSK-TRABZON-MEDYA-MATRUŞKA 

Trump Biden’e kaybetti. En büyük kaybı seçim zamanı Twitterden yedi! Aradan haftalar aylar geçti. Sonra Elon Musk twitteri satın aldı. Twitterde alan daraltıp sansür uygulananları deşifre ettirrildi. Musk doğruladı. En çok Trump’a yapıldığı da yansıdı. Demekki Trump intikamını acı aldı. Önce Musk’a aldırdı sonra kirlileri ortaya çıkardı twitterin.. Böyle seçime çalışan Trabzon’da medyayı yönettirenler olduğu gözümüze çarpıyor. Matruşka misali..