PROTOKOL BEDAVACILARLA MI DOLU?
Şükrü Kuleyin dünkü maç sonrası ilginç bir çıkış yaptı.
Neler demediki..
Özellikle ilgimizi çeken Akyazı Stadyumu ile alakalı idi..
Protokolün bedavacılarla dolduğunu ileri sürdü.

İşte o yazısı;

“Beyler;
Ligin bitimine 6 hafta ve arada 14 puan fark var..
Bu yorumlar bu hakaretler hiç yakışmıyor..
22 Puan geriden gelen Beşiktaş taraftarına bakıp az utanın..
Şimdi;
Akyazı 45 bin kişi ama yeminle yarısından çoğu beleşçi..
Forma satışlarının çoğu gurbetçilere, diğerlerinin büyük kısmı ise yöneticilerimizin veya işadamlarımızın bedava dağıttıkları..!
Localar 10 kişi her maç 40-50 kişi..!
Protokolumuz bile bedavacı dolu..
Şampiyonluk gelmiş bizim millet hala yok iyi futbol, yok hoca, yok şu yok bu..!
Tarlada iziniz yok ama harmanda gözünüz var..!
Destek yok istek çok..
Arkadaşlar;
Rakipler lideri yenmeye uğraşıyor bu gayet normaldir..
Her hafta bir takım mevkilerimiz eksik buda takım oyunumuzu etkiliyor..
Sezon başından beri bir sürü şanssızlık yaşadık..
Bakın;
96’da bu çok bilmişlik ve bu kafa şampiyonluğu vermişti..
Allah aşkına az sağduyulu taraftar olun..!
Havaalanına giderek,
Takımımıza ve hocamıza sahip çıkın..
Eleştirilerinizi ve önerilerinizi lig sonuna saklayın..
Şampiyonluğun keyfini çıkarın..!”

Protokolle ilgili iddiasına remsi makamlardan bir açıklama gelir diye beklemeyin daha önce de oldu gelmedi! Düzenleme getirin dendi yine getirilmedi.

O ÇAMUR BİZDE TUTMAZ!
Trabzon Ticaret Sanayi Odası’nda yaşanan taciz skandalının mahkemesi görüldü. Trabzon’da yeni bir habercilik anlayışı getiren Haberlobi buna kayıtsız kalamadı. Bazıları TTSO seçimleri ile ilişkilendirip bizi farklı mecralara sokmaya çalıştı! Ne bir seçimle alakalı ne de başka bir hesabımız var! Mahkeme süreci tamamlanan bir taciz durumu var bizde bunu verdik. Bu haberciliktir. Objektif yaklaşmaktır. Ayrıca burada tacize uğrayan kadının işten çıkarılmasını da yadırgadık! Şimdi bize atılan o iftiraları sahiplerinin böyle seçim manevraları olduğu için diye tahmin ediyoruz. Kimseyle de kişisel husumetimiz kişisel hırsımız yoktur. Birileri gibi gibi hesap kitap içine girip elindeki dosyalarla kapı kapı gezip menfaat sağlamaya çalışmıyoruz. Habercilik anlayışımız dürüst yayıncılık ilkesiyle devam edecektir. Bulaştığınız çamur bizde tutmaz. Bunu böyle bilin..

TRABZON AK PARTİ’DE KADIN VEKİL ADAYI ARTTI
Geçen gün AK Parti kulislerinde neler konuşulduğunu yazdığımızda AK Parti’de eskiden kadın kolları yöneticiliği yapmış bir isim aradı. Şu anda yine derin kulislerde epey kucağı vardır. Kadın milletvekili adayı olarak Ayşe Sula Köseoğlu’nun Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’na yeniden rakip olup koltuğunu geri alabileceğini söylediniz dedi. Bizde kendisine biz söylemiyoruz ama Trabzon’da AK Parti kulisleri böyle konuşuyor dedik. O da bize “hayır ben size daha bir başka pencere açayım” diyerek şöyle bir şey söyle; “AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen her ikisini de listede solları hatta tek başına listede yer alır” dedi.

Kendisine “Nasıl bu kadar eminisiniz” diyerek sorduğumuzda “    Emin olacak kadar siyaset biliyorum” diyerek cevap verdi.

Bu kulis bilgisini paylaşıyoruz. Ekleyeceklerimizi daha sonra gelen bilgilerde derleyip ekleriz. Lakin dediğine biraz olsun katıldık! Sürmen şu anda banko aday potansiyeli var. 

HADİ CANIM KÜSTÜLER DEĞİL Mİ? 
Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) 36. Olağan Genel Kurulu'nda TBB Başkan Yardımcılığına seçilen Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez bir kaç ay sonra görevini bıraktı.

Zaten bu bir kaç ayı çok tartışıldı! Şimdide CHP’den üye oldu. CHP’ye kaydını CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman yaptı. CHP’de kadın vekil adayı kim olacak listeye kim girecek diye kulislerde dolanırken tamda üstüne geldi! Haliyle hemen Sibel Suiçmez’e bu yakıştırma yapıldı. Peki bir tek o mu? CHP’nin kulislerine şöyle bir daldığımızda gördüğümüz CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ile CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın neden birlikte bir törenle üyeliğini almadığı. Yada bir törenle rozet takma töreni yapmadılar. Normalde bir siyasi parti böyle bir atmosferde hele bu tip bir transferi asla kaçırmaz. Hemen gözdağı verircesine bir tören düzenler. “Bakın işte bizim partimize koca baronun bakan yardımcısı üye oldu” diye manşet arttırır. 

Olmadı.. Yani böyle olmaması da kimilerince garipsendi. Haliyle normaldir. Yazarımız Serkan Kul’da köşe yazısında bunu sorguladı.

Acaba neden? Hayır İl başkanı ile vekilinin bir birbirlerine küstü değil mi? 

Hadi be! O kısmı unuttuk.. Hımmm.. Durun bundan sonraki analizi diğer bir yazımıza bırakalım.

AHMET METİN GENÇ BÜYÜKŞEHİR’İ İSTEMİYOR MU? 
Durun! Arkanıza yaslanın..

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in AK Parti il başkanlığından bugüne kadarki bir siyasi serüvenini kısaca düşünün ve şunu kendinize sorun; Acaba Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını istemiyor mu? Bu soruya yanındaki ekibinden bir kaç ismin söylemleri ve hareketlerinden Trabzon’dan yoruldu ve vekil olmak istiyor diye bir cevap verilebilir. 

Arkanıza yaslanamadınız değil mi? Tahmin ettik! Bu analiz size belkide tuhaf geldi. Ama göreceksiniz ki zamanla buna alışacaksınız.

ahmet-metin-genç-1000x700-1