HALUK PEKŞEN PARMAĞI MI?
CHP Trabzon Gençlik Kolları Yöneticisi Mete Duringa, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Nagehan Alçı konusunda eleştiri getirdiği için istifa etti.

Aslında şöyle; istifaya zorlandı! Gençlik Kollarındaki diğer yönetici ve başkanı tarafından.. CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun istifadan sonradan haberi olduğunu söyledi. Sorduğumuzda bir dahlinin olmadığını belirtti.

Neyse biz asıl CHP koridorlarında neler konuşulduğuna bir bakalım.

Aldığımız duyumlara göre Oktay Yavuz gibi CHP’de milletvekili aday adayı olmuş isimler bile bu istifadan rahatsız olup ayağa kalktılar. Ama bir anda oturdular. Nedenini sorduğumuzda meğer Mete Duringa’nun Haluk Pekşen’in bir dergisini çıkardığı, medya iletişimi olduğunu bu nedele arkasında Pekşen olduğu için sessizce oturdukları bilgisi geldi.

Böylece Ekrem İmamoğlu’nun Doğu Karadeniz gezisinden bir istifa çıktı diyelim.

Bu arada Nagehan Alçı yüzünden tepkiler de dinmeye başladı.

Eski şaşası kalmadı. Ekrem İmamoğlu’nun özrü etiki olmuş gibi duruyor.

ŞENOL GÜNEŞ NE YAPACAK?
Ağabeyi Bahaddin Güneş, Şenol Güneş'e gelen teklifleri açıkladı.

Bahaddin Güneş, "Dubai'den, Birleşik Arap Emirlikleri'nden, Avrupa'dan kendisine teklifler var. Fransa'dan Saint-Étienne istiyor. Hocanın kafası karışık. TFF Başkanlığı'nı da düşünebilir."

şenol-güneş-1000x700

BU MASADA CHP NEDEN YOK ÇIKIŞI?
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Üniversitesi için bir araya geldiklerini ifade eden bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda şunlar yazıdı:

“Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu başkanlığında; Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Akçaabat Belediye Başkanımızla birlikte şehrimizin marka değerlerinden Trabzon Üniversitemiz  için toplandık. Trabzon Üniversitemizin eğitim kalitesinin yükselmesi , üniversitede  yeni bölümlerin açılmasından yeni yerleşkelerin kurulmasına kadar genel hatlarıyla Trabzon Üniversitemiz ile  ilgili gerçekleştirdiğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

İşte tam bu paylaşımı irdelerken, CHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Umut Özkarabekir, “Neden bu masada CHP yok” diye çıkıştı.

Onun da eleştirisi şu şekilde oldu: "Trabzon Üniversitesi için toplanmışlar!"

a32dc147-9190-42cb-b270-a1f312c03f4e

Bu konuda bir araya geliniyorsa,
AK Parti İl Başkanı'nın olduğu yerde,
CHP İl Başkanı da olmalıydı...
Ama yok!

AK Parti'li vekillerin olduğu yerde,
CHP ve İYİ Parti'li vekillerde olmalıydı..
Onlar da yok!

AK Parti'li il ve ilçe belediyelerinin başkanlarının, vekillerinin, il başkanlarının söz sahibi olduğu yerde; asıl fikir beyan etmesi gereken akademisyenlerden oluşan heyet davet edilmeliydi.

Yapılmamış.. Sadece Trabzon Üniversitesi Rektörü Emin Aşıkkutlu çağırılmış. Bahar Hanım, lütfedip ismini zikretmeye bile tenezzül etmemil gönderisinde..

Sorsanız bir araya gelip, Trabzon Üniversitesi'ni konuşmuşlar!

Sanki devlet üniversitesi değil de AK Parti üyeleri bir araya gelip, aralarında para toplayıp vakıf üniversitesi kurmuşlar gibi isminin başında ünvan olarak AK Parti yazmayanları almıyorlar.

Ben bu kadrolardan bir dahakine kısırlı altın günü fotoğrafları paylaşımı bekliyorum...

Bu kafalardan, bu bakış açılarından, bu ötekileştirmeden başka bir fotoğraf karesi çıkmaz..

MHP’DEN TRABZONSPOR’A NASIL ÖVGÜ YAĞDI 
MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Kerim Eroğlu, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarına övgü yağdırdı.

Trabzon ve İstanbul'daki kutlamaları öven Eroğlu, "Trabzon, Türkiye'nin en elit şehridir... Yaklaşık 1 milyon kişi ile yapılan kutlamalarda ne hırsızlık, ne kavga, ne de taciz olayı yaşanmıştır. Herkese teşekkür eder, saygılar sunarım." ifadelerini kullandı.

BİR GÖZ ATIN BAKALIM OLDU MU? 
Ortahisar Belediyesi, Boztepe'yi geçen viyadüklerin ayaklarının nasıl olacağını bir fotoğraf servis ederek duyurdu.

Servis edilen fotoğrafta, viyadüğün ayaklarının horon oynayan insan figürüne benzetilmiş ve ışıklandırılmış.

Bu fotoğraf sosyal medyaya düştü ve birçok yorum aldı.

Sizce oldu mu? Bir göz atın isterseniz...

7a130708-d8b3-4650-bcf9-11cb82d44963