SEZGİN MUMCU NORMAL PROGRAMINA DÖNDÜ

Bugün bakalım partilerin İl Başkanları neler yapıyorlar. Neler paylaşıyorlar..

Sizlerle bunları irdeleyelim.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Yomra krizinden çıkmışa benziyor. Yomra da bildiğiniz gibi belediye meclis üyeleri istifa etti. AK Parti’nin, ardından teşkilat istifa etmeye başladı. Parti ilçe başkanı dahil bir çok isim Yomra’da kalmadı. O krizi halen çözülmedi ama İl Başkanı Sezgin Mumcu normal program seyrine döndü.

İl yönetim kurulu üyelerinin iş yerlerini, esnaf ziyaretlerini yapıyor.

Bir de cenazeye katıldı.

Trafik kazasında vefat eden İsmet Bekar’ın cenazesine katıldı ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şöyle de bir detay öğrendik.

İsmet Bekar’ın kardeşi Miraç Bekar, AK Parti gençlik kollarında görev almış.

Sezgin Mumcu, mesajında, “Gençlik Kollarımızda görev yapan dava arkadaşımız Miraç Bekar'ın abisi İsmet Bekar'a Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

ÖMER HACISALİHOĞLU İLÇELERİ DİNLİYOR GENEL MERKEZE RAPOR SUNACAK

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzon’da esnaf ziyareti yaparken ilçelere giderek CHP ilçe örgütlerini dinliyor. İlçe yöneticilerinin erken seçim olasılığına karşı uyarıyor.

En son Çarşıbaşı İlçesine gitti.

Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hacı Sultan Balcı ve İlçe Yöneticileri ile esnafı ziyaret edip dertlerini dinledi. Epey de ilgi gördüler. Ömer Hacısalihoğlu, arada bir meclis üyelerini de yanına alarak dolaşıyor. Böylece daha organize bir şekilde halka iniyor. Bu ziyaretlerini tüm ilçelerde sürdürdükten sonra bir rapor halinde CHP genel merkezine ileteceklerini öğrendik.

SAADET PARTİSİ TRABZON’DA GEÇİM İTTİFAKI DİYECEK

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı, Saadet Partisi genel merkezinin bir kampanyasıyla çağrı yapacaklar. Ekonomik sıkıntıları gündeme taşıyan kampanyanın adı “Hepimizin gündemi geçim derdi. Memleketin asıl meselesi Geçim İttifakı” başlığıyla meydan parkında program düzenleyecekler ve SP’nin ortak bildirisini okuyacaklar.

FINDIK ÜRETİCİLERİNİN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRECEKLER

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, uzun bir süre tedavi gördükten sonra sahalara indi. İlk indiği yer Of İlçesi’nde bir çay bahçesiydi. Çay üreticilerini dinledi. Şimdi sıra geldi fındık üreticilerini dinleyip sorunlarını gündeme taşımaya.. O konuda bakalım ne yapacaklar? İl yönetim kurulunda bazı isimlere görev verildi. Bu isimler fındık sorunuyla alakalı fındık üreticilerinin dertleriyle alakalı bir dosya hazırlayacaklar.

SEDAT PEKER TRABZON’DAN KİMİ PAYLAŞTI?

Suç örgütü lideri olarak kayda geçirilen Sedat Peker yazılarına ve açıklamalarına ara verdiğini duyurdu. Ama fırsat buldukça yayınlamaya devam edeceğini söyledi. Hatta yerinin tespit edildiğini aktardı. Bazı iddialar ortaya atıldı.

Bulunduğu yerde çatışma olduğunu bile iddia edildi.

Bu arada twitter adresini 24 saat online tutarak mesajlar vermeye devam ediyor.

Öte yandan Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu’ndan bir Sedat Peker hamlesi geldi. Twitte adresinden AK Partili Bülent Turan’ın sözünü alıntılayıp Sedat Pekerle alakalı, “Bülent Turan ‘her günün faizini ödeyecek’ diyerek Demirören’in çektiği krediyi geri ödemediğini teyit etmiş oldu. Sedat Peker’in vallahi sizden daha çok faydası var bu ülkeye..” İfadelerini kullandı.

Sedat Peker Demirören’in Ziraat Bankası’ndan aldığı krediyi ödemediğini iddia etmişti.

İşte Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu’nun bu tweet mesajını Sedat Peker kendi hesabından duvarında paylaştı.