TRABZONSPOR'UN YILDIZLARI BAKIN NEREYE GİTTİLER

Uğurcan ve Dorukhan çok iyi arkadaş...

En son kutlamalarda sahneye çıkıp 'Hakim Bey' şarkısını birlikte söylemeleri ve ekranlara o güzel anların yansıması büyük yankı uyandırmıştı. Şampiyonluğun takımdaki bu birliktelikle geldiği bunun şampiyonluğa giden yolda bir basamak olduğu herkesçe görüldü.

Yine aynı ikili, bu defa Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan'ın Zorlu Center'daki ofisinde görüldüler.

Asbaşkan Doğan, ikisini de koltuğunun altına aldı ve poz verdi.

YA TRABZONSPORLU OYUNCULAR OLSAYDI

Fenerbahçe Kulübü'nün genç yıldızı Arda Güler, Külliye'de bir programa davet edildi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile poz verdi.

Program şuydu: 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü

Arda, kendisine Fenerbahçe'de ilk kez ilk 11 başladığı maçın formasını hediye etti.

Akla iki soru geldi:

Trabzonspor'u şampiyon yapan Uğurcan Çakır, Abdüllkadir Ömür gibi yerli yıldızlar neden Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından davet edilmediler?

İkinci soru ise; Arda ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği formalı fotoğrafı, Trabzonspor'un genç yıldızları verseydi neler olurdu?

'Trabzonspor'u koruyorlar', 'siyaset şampiyon yaptı' diyenler; yine hortlar ve Trabzonspor'a saldırırlardı. Halbuki böyle bir koruma yok; aksine ne zorluklarla şampiyon olduğu kamuoyunca biliniyor.

Uzatmaya gerek yok! Fenerbahçe, milleti suçladığı şeyleri hep kendi yapmıştır ve karşımıza da böyle çıkmıştır.

erdoğan-ve-arda

TRABZON'DA GECELİK KAÇ LİRA OLDU?

Trabzon'da kiralar acayip derecede uçtu, gidiyor.

Yalnız normal evin haricinde yaz boyunca 3 aylığına dayalı döşeli bir ev tutmaya kalkın o daha bir uçtu.. Mesela bir kaç tane örnek verelim.. Beşirli’de 3+1 dayalı döşeli bir daire tutmaya kalkın 7 ila 10 bin lira arasında değişiyor. Villa kiralamada da fiyatlar epey epey yüksek. Günlük 25 bin liradan 360 bin liraya kadar bulunuyor. Seçenek çok. Deniz kenarı olması fiyatları daha da yükseltti. Trabzon’da 5-6 yıldızlı bir otelin geceliği 250-300 euro arasında değişen fiyatlarla…

Turizm sezonu çok yoğun geçecek. Haliyle Trabzonspor’un da şampiyon olması buna eklenince şehirde ciddi bir fiyat artışı gözleniyor. E zaten enflasyonla maliyetlerin artmasıyla gelen bir yüzde 200 zam vardı...

Bizde böyle her gün değişen fiyatlara yetişmekte zorlanıyoruz.

KTÜ, ÜLKÜ OCAKLARINI NASIL ÖVDÜ?

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Trabzon İl Başkanı Ertuğrul Bayrak, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'yı makamında ziyaret etti.

KTÜ Basın bürosunun geçtiği haberde ilginç bir detay dikkatimizi çekti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı temsilcilerinin özelliklerini sıralayan KTÜ Basın bürosu şu açıklamayı yaptı:

"Türk gençliğinin; milli ülküler edinmesi, milli düşüncelere yönelik politika ve gayelerinin olması, milli şuur ve bilinçle eğitilmesi misyonunu üstlenen ve çeşitli çalışmalara imza atan.."

Metinde ayrıca, "Bu misyon çerçevesinde geliştirilebilecek iş birlikleri noktasında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi." ifadeleri kullanıldı.

TRABZON'DA SUYA ZAM GELDİ, MUHALEFET BAKIN NELER DEDİ?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde su zammı kabul edildi. Buna göre suya yüzde 47 zam yapıldı.

CHP Grup Başkanı Turgay Şahin, "Bugünkü TİSKİ Genel Kurulu'nda AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin oyları ile Büyükşehir'in içmesuyuna; (KDV, kesme-bağlama, bakım ücretleri hariç) yüzde 47 zam yapıldı. Asıl önemlisi, gelir tarifesine ilave edilen kanunsuz bir madde ile bundan böyle her ay enflasyon oranında otomatik olarak meclis iradesi dışında suya zam yapılabilecek! Kamuoyuna arz olunur." ifadelerini kullandı.