Kurulduğu günden bugüne çalışan, üreten, hayatın her alanında ‘bende varım’ diyen kadınların bir araya geldiği ve faaliyet gösterdiği Kadınla Başlar Derneği, Trabzonluları ‘Yaz Panayırına’ davet ediyor

Trabzon merkezli kurulan, gün geçtikçe büyüyen ‘Kadınla Başlar Derneği’ faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Çeşitli etkinliklerle gönüllere dokunan, sosyal yardımlaşma hassasiyeti güden dernek bu sefer ‘Yaz Panayırı’ düzenliyor. Kadınla Başlar Derneği’nden yapılan açıklamada panayırın 30 Haziran günü Novotel’de olacağı bilgisi paylaşıldı.

Giriş ücretinin 20 TL olduğu panayır; sabah 11:00 ile 20:00 saatleri arasında eğlence dolu bir gün vaat ediyor. Çeşitli hediyelerinde çekilişle verileceği panayırda Medical Park Karadeniz Hastanesi doktorları da söyleşi gerçekleştirecek. Sürprizlerinde olduğu panayırın katılımcıları arasında Erzurum ve Ordu’dan da misafirler olacak. Trabzon Meydandan her saat başı kalkacak ücretsiz servislerle panayıra katılım sağlamak isteyenlere ekstra hizmet sunulacak. Haydi Trabzon ‘Yaz Panayırında’ buluşalım. Kadınlarımıza destek olalım.