Haberlobi - Spor Servisi // Süper Lig'in ikinci devresinde yaptığı transferlerle damga vuran Trabzonspor'un bir gözü de Afrika Uluslar Kupası'nda...

Çin'in Wuhan takımından sözleşmesinin sona ermesi ile ayrılan ve 2021'in Aralık ayında Trabzonspor'a katılan Jean Evrard Kouassi, transfer kuralları gereği herhangi bir maçta forma giyemeden Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahilleri milli takımına katılmıştı.

jean-evrard-kouassi-trabzonspor-antrenmanı

Afrika Uluslar Kupası'nda iyi bir performans gösteren Fildişi Sahilleri Cezayir, Sierra Leone ve Ekvator Ginesi'nin bulunduğu gruptan 2 galibiyet 1 beraberlik alarak topladığı 7 puanla çıkamyı başardı.

Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu Jean Evrard Kouassi yalnızca Sierra Leone maçının 82. dakikasında oyuna dahil olabildi.

jean evrard kouassi

Fildişi Sahilleri son 16 turunda Trezeguet, Salah, Elneny ve Mustafa Mohamed gibi yıldızlara sahip Mısır ile karşılaşacak. Mücadele 26 Ocak saat 19:00'da başlayacak.

Trabzonspor'un Galatasaray maçını kaçırması kesinleşen Kouassi; milli takımının kupadan elenmesi halinde 5 Şubat'ta oynanacak Kasımpaşa maçına yetişebilir.

jean evrard kouassi