Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon’da İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ı da hedef alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP’ye operasyonlar yapıldığını iddia etti.

KORAY AYDIN’NI MEMLEKETİ TRABZON’DA HEDEF ALDI
İYİ Partili Koray Aydın’ın MHP çatısı altındayken İYİ PArti Genel Başkanı Meral Akşener için “cemaatin desteklediği kadın” ifadesini kullandığını kaydeden Durmaz, “Hani bu cemaatin desteklediği bir kadındı. Seni oraya mecbur eden ne var Koray Aydın. Çık bunu açıkla. Bugün hanım efendinin mahiyetinde.” şeklinde konuştu.

KAPIDA NÖBET TUTARDINIZ
Bu sözlere  İYİ Parti GİK Üyesi Şükrü Kuleyin, çok sert tepki gösterdi. Durmaz’a, “Meral hanım ve Koray bey MHP’den ayrılmasaydı sen ve senin gibiler kapılarında nöbet tutardınız.” dedi.

AZ EDEP AZ HAYA 
Şükrü Kuleyin, şunları kaydetti;  “MHP Şimdi; Trabzon’da Trabzon’un evladına orada laf atmak Sadir Durmaz efendi sana hiç yakışmadı. Seni Dinleyen bir zamanlar Koray beyle yol arkadaşlığı yapmış arkadaşlarımızın umarım vicdanı sızlamıştır. Ülkemizde; Siyaset ne yazık ki kin, nefret ve dedikodu üzerine yapılmakta:. Sadir Efendi; Sana sadece şunu söyleyeyim Meral hanım ve Koray bey MHP’den ayrılmasaydı sen ve senin gibiler kapılarında nöbet tutardınız.  Lütfen; Az edep az haya az nezaket:..”

f3e684c6-b345-4ed6-b12f-c3f2c5a83aa5

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu da sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: