İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı Ramazan boyunca saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle iftar sonrasında il ve ilçe başkanlıkları eş zamanlı ve koordineli bir şekilde, belirledikleri mahallelerdeki kıraathane ve kafeleri geziyor. İftar öncesi ise STK ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. Milletvekili aday adaylarının da katıldığı programlarda, hedef seçime kadar Trabzon’daki bütün seçmene ulaşmak. Parti teşkilatı ziyaretlerde, insanların sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini anlatıyor.

1df4bca3-70ca-4c80-ae81-615b7ba9b5f1

“VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR”

Vatandaş tarafından teveccüh ile karşılandıklarını belirten İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, “Vatandaşlarımızdan partimize karşı çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bunun sandığa da yansıyacağından eminiz. Zaten ciddi bir dip dalga var. Değişimin geldiğini görmemek veya inkar etmek artık mümkün değil. Önceki gün Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’daydı. Meydan hınca hınç doluydu. Bu çok ciddi bir mesaj. Vatandaş artık değişim istiyor. Bu ucube sistemden kurtulmak istiyor. İYİ Parti Trabzon teşkilatı olarak değişim için bizde elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“TÜM TEŞKİLATLARIMIZ İLE ÇALIŞIYORUZ”

Parti teşkilatının yaptığı çalışmalara da değinen Başkan, “Ramazan öncesinde ilçe başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Yaptığımız toplantıda yol haritamızı belirledik. Bu yönde çalışmalarımızı yaptık. Seçime kısa bir süre kaldığı için kaybedecek bir dakikamız bile yoktu. Hem iftardan önce hem de iftardan sonra olmak üzere ziyaretlerimizi belirledik. İftar öncesinde esnafımızı ve STK’larımızı ziyaret ediyoruz, sorunlarını dinliyoruz. İftardan sonra ise yoğun kalabalığın olduğu kıraathane ve kafeleri geziyoruz. Çalışmalarımız esnasında vatandaşlar bize çok olumlu dönüşlerde bulunuyorlar. ‘Sizinle beraberiz, artık değişim gerekli’ şeklinde ifadeler kullanıyorlar. Bu yaklaşım bize de bir motivasyon kaynağı oluyor. İnşallah 15 Mayıs sabahında ülkemiz için güzel günler başlayacak. Millet İttifakı olarak, iktidara geldiğimizde, ekonomi olmak üzere tüm sorunları çözmek için var gücümüzle çalışacağız, söz veriyoruz. Güzel günler için az kaldı.” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞ ÇÖZÜMÜ VE UMUDU BİZDE GÖRÜYOR”

AK Parti iktidarın, artık güvenini ve inandırıcılığını yitirdiğini belirten Başkan, sahada bunun yansımalarını gördüğünü belirterek, “21 yıllık AK Parti iktidarının ardından şu an ülkemiz ciddi sorunlarla boğuşuyor. Artık inandırıcılığını ve güvenirliliğini yitirmiş bir iktidar ile karşı karşıyayız. Tamamen rant üzerine çalışan teşkilat ve yönetim anlayışı ile Trabzon da sömürülüyor. Vatandaşımız bunun farkında. Çözümü ve umudu bizlerde görüyor. Konuştuğumuz vatandaşların birçoğu bıktığını ve bıçağın kemiğe dayandığını ifade ediyor ve ‘artık bizi kurtarın’ diyor. Bizler de vatandaşımızın bu çağrısına kayıtsız kalmamak için daha fazla çalışacağız, başaracağız, kazanacağız. Bu seçim bizler bağımsızlığımızı oyluyoruz. Tek adam rejiminin karşısında, güçlü demokrasiyi, eşitliği ve liyakati oyluyoruz. İnanıyoruz ki, bu seçimi kazanacağız. Güzel Türkiye’yi ve Trabzon’u hep birlikte inşa edeceğiz. Söz veriyoruz baharlar gelecek. Bütün teşkilatlarımızla birlikte bu sözü tutmak için sürekli sahada olup, çalışacağız.” diyerek sözlerine son verdi.