Türkiye, 14 Mayıs'ta tarihin ne önemli kararını vermeye hazırlanıyor. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için siyasi partilerin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan adaylık süreci için 100 bin imza toplama tarihi de dün sona erdi.

Bu kapsamda pusulada yer alacak isimler netleşmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adayı olan isimler olarak açıklandı.

YAVUZ AYDIN: HEDEFİMİZ TBMM'DE TRABZON'UN SESİ OLMAKTIR

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Trabzon Milletvekili Aday Adayı Yavuz Aydın, seçim süreciyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Hem ülkemiz genelinde, hem de ilimizde yaşanılan önemli sıkıntılar var. Özellikle vatandaşın alım gücünün düşmesi büyük sorun. Yaşananlardan umudu azalan milletimiz, inanıyorum ki Millet ittifakını seçecek. 15 Mayıs’tan itibaren onların ve ülkemizin sorunlarının çözülmesi için seferberliğe başlayacağız. Eğer Trabzon halkı bize teveccüh gösterirse, bu konuda bir nefer gibi çalışacağım” diye konuştu.

yavuz aydın-2

Bir süredir Trabzon’da temaslarını sürdüren, il ve ilçe teşkilatlarının tamamını ziyaret eden Yavuz Aydın, “Hedefimiz TBMM’de Trabzon’un sesi olmaktır. Bu göreve getirilirsem milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getireceğim, Trabzon’un sorunlarının çözümü konusunda hiçbir şekilde geri adım atmadan çalışacağım. Israrla altını çiziyorum, bu noktada en cesur ses olacağım” dedi.

Yaptıkları ziyaretlerde İYİ Parti'ye büyük bir teveccüh olduğunu dile getiren Aydın, 'Hemşerilerimim bize karşı ilgileri de sorumluluğumuzu artırdı. Onlara layık olmak, ülkeme ve şehrime fayda sağlamak için gerek kişisel, gerek partim ve gerekse de ittifak kurduğumuz ortaklarımızla bütün projelerimiz hazır. Bu şehir, bu ülke ve milletimiz her şeyin en iyisine layıktır. Gereken neyse güçlü ve liyakatli kadrolarımızla bunu yapacağız.' ifadelerini kullandı.