Beşiktaş-Trabzonspor maçının yankıları devam ediyor. Beşiktaş tribünlerinin Milli kaleci Uğurcan Çakır'a koro halinde yaptığı küfürlere, bir tepkide Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz'den geldi. Başkan Öksüz şu ifadelere yer verdi:

"Bir Trabzonspor-Beşiktaş maçını daha geride bıraktık. İki tarafın da kazanmak için oynadığı ama yenişemediği bir karşılaşma izledik. En önemlisi ise bu maçta 2 tane duruş sergilendi;

Birinci duruş: Futbolun doğası gereği taktiksel bir faul ve hakedilmiş bir kırmızı kart... Akabinde hakeme sıfır itiraz, rakip camiadan ve sert faule maruz kalan futbolcudan özür dilemek! Biz buna "Trabzonlu duruşu" diyoruz.

İkinci duruş: Maçın başlama düdüğünden 1 saat önce başlayan, maç içinde münferit tepkilerden çıkıp kora haline dönüşen Türkiye A Milli Futbol Takımı kalecisine yapılan galiz küfürler! Ne acıdır ki küfürlerin ana konusu dinimizin ve coğrafyamızın kutsal olarak saydığı "anne"... Ve yine acıdır ki bu kabul edilemez olaya futbol camiasının ve TFF'nin sessiz kalışı... Biz bu ikinci duruşun adını koyamadık ve kamuoyunun vicdanına bıraktık!"