Haberlobi - Haber Servisi // 29 Haziran 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayata gözlerini yuman başarılı şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor. Bu dönem Müslüm, Bergen gibi sanat camiasının önemli isimlerinin biyografik filmleri seyirci tarafından yoğun ilgi gördü. Ölümü ile tüm Türkiye'yi üzen Barış Akarsu'nun hayatını kimin canlandırılacağı merak ediliyordu. Filmin başrolünün yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'a verildiği öğrenildi. Film için şimdiden hazırlıklara başlayan İsmail Ege Şaşmaz, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, hangi filmlerde rol almıştır? İsmail Ege Şaşmaz fotoğrafları ve Barış Akarsu'ya benzerliği...

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?
25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da dünyaya gelen İsmail Ege Şaşmaz, Manisa Belediyesi Tiyatro Yarışması'na katılarak ilk oyunculuk deneyimin yaşadı. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Şaşmaz, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşi Beklerken isimli dizi ile başladı.

ismail ege şaşmaz (1)

Bu dizide hayat verdiği Barış karakteri ile ünlenen oyuncu Beyaz Show gibi ünlü bir çok programa çıktı. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu aynı zamanda başarılı da bir kariyere sahip.

2015 yılında Günebakan dizisinde başrol oynayan İsmail Ege Şaşmaz, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz ve Lise Devriyesi dizilerinde rol aldı.

ismail ege şaşmaz (2)

TRT 1 ekranlarında yayınlanan tarih dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare'de Mehmet karakterini canlandırdı. 2020'de Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosuna katılan başarılı oyuncu, daha sonra ATV'de yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Faysal karakterine hayat verdi.

Başarılı oyuncu son olarak El Kızı dizisinde Harun Karasu karakterine hayat veriyor. Oyuncu yakın zamanda çekimlerine başlanacak Barış Akarsu'nun hayatının çekileceği filmde başrol oynayacak.

barış-akarsu-ismail-ege-şaşmaz-benzerliği

ismail ege şaşmaz (3)

ismail ege şaşmaz (5)

ismail ege şaşmaz (6)

ismail ege şaşmaz (4)