Almanya'nın Nürnberg kentinde 1 Mayıs 2021 tarihinde Iraklı güvenlikçi Zeyed E.'yi (39) tuzağa çekerek öldüren Sarah M. hakim karşısına çıktı.

Uyuşturucu bağımlısı olan Sarah M.'nin Bamberg'de görülen son duruşmasında eski erkek arkadaşı da dinlendi. "İşlediğim cinayetlerle seri katil olarak tarihe geçmek istiyorum" diyen Sarah M.'nin eski sevgilisi Leon G. (18) duruşmaya polis zoruyla getirildi.

Savcılık Sarah M. için 15 yıl hapis cezası talep etti. Sarah'ın her şeyi planladığı, kurbanını bilerek seçtiği, cinayet için bıçak satın aldığı, sohbet gruplarında bekar ve çocuksuz yabancı erkekler ile iletişime geçtiği, ilk kurbanını da bu kriterlere göre seçip ilişkiye girme söylemi ile tuzak kurup öldürdüğü aktarıldı. Katil zanlısı ile ilgili kararın bugün verilmesi bekleniyor.

sarah-m-almanya-seri-katil-1000x700

Ne olmuştu?
Basına yansıyan bilgilere göre Sarah M., üç farklı flört sitesinde 'Domina Cherry' adını kullanarak sahte profiller oluşturdu. 241 erkekle iletişime geçen Sarah M., kendisine kurban olarak Iraklı Zayed E.'yi seçti ve onunla konuşmaya başladı. 38 yaşındaki Zayed E., 1 Mayıs 2021'de Bavyera'daki dairesinden aldığı Sarah M. tarafından araç kullandığı esnada boynundan bıçaklandı. Sarah M., kısa sürede tutuklanırken Zayed E. ise üç hafta sonra hayatını kaybetti.

Cinayetin işlendiği gece Sarah M.'nin bir arkadaşına sesli mesaj göndererek “Şimdi dışarı çıkıyorum, ilkini öldürmek istiyorum. Heyecanlıyım. İşe yaraması için bana şans dile' dediği ortaya çıktı. Yargıç, genç kadının cinayet yöntemleri ile ilgili internette araştırma yaptığını da açıkladı.