Haberlobi - Haber Servisi // Apple, iPhone'larda kullanıcıların merakla beklediği 'iOS 15' güncellemesi resmen yayınladı. Türkiye'deki iPhone kullanıcıları bu güncellemeyi şimdi telefonlarına indirebilecekler. Kullanıcılar iPhone modellerine gelen ve birçok arayüz iyileşmtirmesinin olduğu iOS 15 güncellenmesini merak etti. iOS 15 güncellenmesinde hangi özellikler var? Telefonum iOS 15 güncellenmesini indirir mi? iOS 15'e telefonumu nasıl güncellerim? İşte tüm detaylar...

iOS 15 özellikleri

Apple iOS 15'in özelliklerini, "iOS 15 bağlantı kurmanıza, odaklanmanıza, keşfetmenize ve iPhone ile daha da fazlasını yapmanıza yardımcı olan yepyeni ve muhteşem özellikler sunuyor." başlığı ile tanıttı. Özelliklerin tamamını buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

iOS 15 güncellemesini alacak telefonlar

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE (1. nesil), iPhone SE (2. nesil), iPod touch (7. nesil)

İOS 15 güncellenmesi nasıl yüklenir?

Öncelikle iPhone'nuzu güncellemeden önce yedeklemeniz tavsiye edilir. (Karşılaşacağınız olası problemlere karşı iPhone'nuzu yedeklemek önemlidir)

- iPhone'nuzu güç kaynağına takın ve Wifi ile internete bağlanın.

- Ayarlar'a gidin.

- Ayarlar'dan Genel menüsüne tıklayın.

- Yazılım Güncellme seçeneğine dokunun.

- Bu seçenekte karşınıza çıkan iOS 15 güncellemesini 'İndir' seçeneğine dokunarak indirin.

- Güncellemeyi şimdi yüklemek için 'Yükle' seçeneğine dokunun.

- iPhone'nunuz güncellemeyi yüklemeye başlayacaktır.