Serie A'da Milan'da forma giyen 40 yaşındaki İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic, Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Bu sezon Milan formasıyla ligde 9 maçta 6 gol ve 2 asistle oynayan ve "Adrenalin" adında yeni bir kitabı çıkacak İbrahimovic, Hakan Çalhanoğlu ile ilgili görüşlerini de yazdı.

İsveçli yıldız, Hakan Çalhanoğlu'nun Milan'dan İnter'e transferiyle ilgili çok çarpıcı ifadeler kaleme aldı. Yeni çıkacak kitabında Hakan Çalhanoğlu'na da bir bölüm ayıran Zlatan, şunları kaydetti:

"Hakan iyi bir adam. Benim sayemde gelişti ve cesaret kazandı. Yeni kariyerinde ona başarılar dilememiz gerekiyor. Kulağa kötü geliyor olabilir ancak trajik bir durumdan faydalandı."

Euro 2020 şampiyonasında Danimarkalı oyuncu Eriksen'in kalp krizi geçirmesi sonrası Hakan'a teklif geldiğini ifade eden Zlatan şunları söyledi: Eriksen kalp krizi geçirince Hakan'a kapı açıldı. Öncesinde Inter'den ya da başka bir yerden teklif gelmemişti"

Geçtiğimiz günlerde Manchester United ile ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulunan Zlatan İbrahimovic şunları söyledi: "Herkes Manchester United'ı dünyanın en zengin ve en güçlü kulüplerinden biri olarak biliyor.

"Dışarıdan bana da öyle geliyordu ama orada kendimi dar bir zihniyetin içinde buldum. Bir maç öncesi takımla birlikte oteldeydik. Susadım ve mini barı açıp bir meyve suyu içtim. Maçtan bir süre sonra eve maaş bordrosu geldi. Genelde incelemem ama merak edip baktım, 1 sterlin'lik kesinti gördüm. Kulübü arayıp sordum. 'Maaşımdan neden 1 sterlin kestiniz?' dedim.

"Mini barda içtiğim meyve suyundan dolayı kesildiği söylendi. 1 sterlin. İnanabiliyor musunuz? İtalya'da asla böyle bir şey olmazdı. Bunlar oyuncuların saygısını kazanan ve fark yaratan detaylar."