Trabzonspor'un deneyimli oyuncusu Marek Hamsik için baba Richard Hamsik açıklamalarda bulundu. Yabancı basında konuşan Richard Hamsik, Trabzonspor ve Trabzon hakkında konuştu.

Akşam'ın derlediğini haber göre; Marek Hamsik'in babası Richard Hamsik  Slovakya Milli Takımı'na veda etmeye hazırlanan Hamsik için açıklamlarda bulundu. Trabzonspor hakkında baba Hamsik, "Her gün iletişim halinde olduğumuz için ne düşündüğünü biliyorum. Yavaş yavaş futbolun sonuna geliyor. Trabzonspor'da gerçekten iyiydi ve yaşın onu durduramayacağını gösterdi. Ancak geçen sezon bünyesi onu zor durumda bıraktı. Uzun süreli baldır sakatlığı ve milli takım maçları onu alt üst etti. Milli formayı çok seviyor ama zamanın geldiğine inanıyor." ifadelerini kullandı.

screenshot-10-1668807184-373

"Trabzon da zihniyet olarak Napoli'ye benziyor"

Trabzon'un Napoliye benzediğini belirten Richard Hamsik,

""Brescia'dan Napoli'ye gittiğinde, birkaç kişi ona orada onu neyin beklediğini söyledi. Farkında değil gibiydi ama ilk basın toplantısında otelin önünde üç bin kişi onu beklerken nereye geldiğini fark etti. Napoli'yi ya seversin ya da ondan kaçarsın. Bugün Marek için ikinci bir ev. Oradaki insanlar onu seviyor. Trabzon da zihniyet olarak Napoli'ye benziyor. Oraya transfer olduğunda, bazıları sadece para için geldiğini söyledi. Bir ay içinde performanslarıyla onları yalanladı." şeklinde konuştu.