Müge Anlı ile Tatlı Sert programında milyonları ekrana kilitleyen Metin ve Necla Büyükşen cinayeti araştılıyordu.

Metin ve Necla çiftinin büyük oğlu Osman Büyükşen'in çabaları ve adalet arayışı büyük yankı uyandırırken JASAT dedektifleri de olayı çözmek adına seferber oldu.

Müge Anlı programında konuk ettiği Büşra ve Uğur Büyükşen kardeşlerin yanısıra Betül, Muarrem, Mehmet Ali, Yılmaz gibi isimlerden şüpheleniyordu. Özellikle Betül ve Uğur'un tutarsız açıklamaları dikkat çekmişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sezon finali yaparken olay henüz tam aydınlanamadı. Ancak programda yaşanan bir gelişmeden Büşra'nın 'hipnoz' yöntemi ile konuşturulabileceği konusu oldu. Bu konuda görüşmeler de yapılmaya başlandı. Öte yandan Metin ve Necla çiftinin büyük oğlu Osman Büyükşen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı.

"Mağdur olan biziz. Adalet için bedel ödeyen biziz. Bu bedel ise bizim rezil olmamız. Biz herkese kendimizi rezil edelim ki adalet yerini bulabilsin. Bedel ödemeyene bedava adalet yok. İşini düzgün yapmadığı için bize bu bedeli ödemeye mecbur bırakanlar acaba kendi ailesi için de adalet yerini bulsun diye bir bedel öder miydi? Bu bedeli bu şekilde mı öderdi? İnsanların diline düşelim ki, rezil olalım ki esas mağduriyetimiz giderilsin. Bu sırada meydana gelen yeni mağduriyetlerimizi de görmezden gelmek, sabretmek zorunda kalalım. Yazıklar olsun buna sebep olanlara. Demek ki bazı şeyler yapılabiliyormuş. Yapmayışınızın sebebi neydi bu zamana kadar? Sahipsiz bir garip sandınız değıl mi anne babamı. Hani Yunusun dediği gibi;
Bir garip ölmüş diyeler
Üç günden sonra duyalar
Soğuk su ile yuyalar
Şöyle garip bencileyin
Kağıt fırlatanlar kapısından kovanlar, bir daha gelme diyenler, randevu vermeyenler... Bana bu bedeli ödeten herkese yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun."