Tercih ettiği iddialı sahne kıyafetleri ile magazin gündeminden düşmeyen Gülşen konserinden yeni karelerini paylaştı. Tarzıyla tam not alan şarkıcı, yine gündem olmayı başardı.

Şarkıcı Gülşen, son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle ilgili hem meslektaşları hem de bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Eşi Ozan Çolakoğlu'ndan boşanacağına dair iddiaları yalanlayan Gülşen, kendisine gelen tepkilere de yanıt vermişti.

45 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayınlamış ve "Evet, ben bir anne babanın kızı, evet bir erkeğin eşi ve bir yavrunun annesiyim. Babasının kızı, bir erkeğin karısı, bir çocuğun annesi olmaktan öte ben aklı ve düşünme yeteneği olan, özgür iradeye sahip bir insanım. Bu sıfatlardan fazlasıyım. Hiçbir sıfatın kölesi değilim. Kimseye ait değilim. Ben kendimim. Kendime aitim" diye yazmıştı.

Şarkıcı, son olarak konserinden yayınladığı yeni fotoğraflarla adından söz ettirmeyi başardı. Yırtmaçlı yeşil elbisesi ve elbisesine uyumlu makyajıyla sahneye çıkan Gülşen, konser anında çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

gülşen-1000x700-sahne-4

gülşen-1000x700-sahne-3

gülşen-1000x700-2-sahne

gülşen-sahne-kıyafeti-1000x700

Ünlü ismin bu gönderisine, "Gözlerimize bayram", "Sahnenin en parlak yıldızı", "Şu ana kadar giydiğin en güzel kıyafet" ve "Balmumu heykelini yapmaları lazım" gibi 500'e yakın yorum yazıldı.

İzzet Yıldızhan, Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili soru yöneltilince, dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Türkücü, şöyle konuşmuştu:

Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz. Ve dikkat de etmeliyiz.

Yıldızhan'ın bu sözleri, kimileri tarafından tepki alırken, kimileri tarafından da doğru bulunmuş; sahne kostümleri tartışmasına birçok ünlü dahil olmuştu.