Ünlü şarkıcı Selena Gomez, ABD'de 3 Kasım'da gerçekleşecek olan başkanlık seçimlerinde herkesi oy vermeye çağırdı. Gomez, kendisinin bu görevi tamamladığını belirterek oy pusulasını doldurduğunu açıkladı
Instagram'da yaklaşık 200 milyon takipçisi olan şarkıcı Selena Gomez, kısa bir aranın ardından Instagram'a geri döndü.

En son 2 Ekim'de paylaşım yapan Gomez, bu kez hayranlarını ABD'de 3 Kasım'da yapılacak olan başkanlık seçimlerine oy vermeye davet etti. 

28 yaşındaki şarkıcı, gönderisinde oy pusulasını doldurduğunu belirterek, yakasına da 'Oy verdim' yazan bir rozet taktı.

AMELİYAT İZİNİ GÖSTERDİ

Öte yandan 2017 yılında böbrek nakli için ameliyat olan şarkıcı Selena Gomez, sosyal medya hesabından operasyon sonrası bacağında kalan izi göstermişti.

Selena Gomez takipçilerini oy vermeye çağırdı - Magazin haberleri

Selena Gomez takipçilerini oy vermeye çağırdı - Magazin haberleri

Kendisini olduğu gibi sevdiğini belirten 28 yaşındaki şarkıcı, ameliyat sonrası bacağında kalan izi paylaşarak altına şu notu düşmüştü:

Böbrek nakli olduğumda yara izini göstermenin çok zor olduğunu düşündüm önce. Bunun, fotoğraflarda görünmesini istemedim. Bu yüzden de kapatacak bir şeyler giydim. Şimdi ise her zamankinden daha fazla kendime güvenliyim, olduğum kişi olmaktan gururluyum.