Haberlobi - Haber Servisi // Exxen'in izlenme rekorları kıran dizisi Gibi gündemden düşmüyor. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılıç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrollerini oynadığı Gibi dizisinin sahneleri oldukça konuşuluyor.

Gibi dizisinin 2. sezon  4. bölümünde Feyyaz Yiğit'in hayat verdiği Yılmaz karakteri bir sokak röportajına katılmış. Bu sokak röportajında Yılmaz ne söylediyse, evleri taşlanmış; televizyonların tartışma programlarında hakkında küfür bile edilmiş. Yılmaz'ın arkadaşları İkkan ve Ersoy ile haftalarca mağaralarda yaşamasına sebep olacak ne olmuş olabilir? Yılmaz'ın sokak röportajında ne söylediği herkes tarafından merak ediliyor. Hatta bu konuda sokak röportajı yayınlansın diye imza kampanyası bile başlatıldı.

TV100'de Candaş Tolga Işık'ın programına katılan Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç, Ahmet Kürşat Öçalan ve dizinin senaristi Aziz Kedi konuya sonunda açıklık getirdi.

Dizinin senaristi Aziz Kedi, "Biz Feyyaz Yiğit'in sahnesine hiçbirşey yazmadık. Bunun ne önemi var ki. Zaten Gibi'yi Gibi yapan da bu" dedi.