Haberlobi - Haber Servisi // Gora filminde yazdığı Erşan Kuneri karakterini mini dizi haline getiren Cem Yılmaz'ın, kendisinin yazıp yönettiği 10 bölümlük dizisi Netflix'te yayına girdi.

Bir erotik film oyuncusunun yazdığı hikayelerin canlandırıldığı dizi kısa sürede binlerce kişi tarafından seyredilirken, dizinin oyuncularından Zafer Algöz, attığı bir tweet ile yeni bir tartışma başlattı.

Algöz, bir kullanıcının, "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi." sözlerine, "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yanıtını vererek, güldü.

Bu sözler Exxen'de yayınlanan Feyyaz Yiğit'in oynadığı Gibi dizisini sevenler tarafından tepki ile karşılandı.

İlk olarak dizinin başrolünde 'İkkan' karakterine hayat veren Kıvanç Kılınç, "Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor." ifadeleri ile Zafer Algöz'e tepki gösterdi.

Şarkıcı Aleyna Tilki de Gibi ve Erşan Kuneri hakkındaki düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı. Tilki "Zafer abime sonsuz saygı hürmet. Onların devasa emekleri var ama Feyyaz Yigit’in çok easy bir kafayla çektiği diziyle, hepimizi çooook güldürmesinin de hakkını yemeyelim. Ki mizah, prodüksiyon arttıkça artan bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Son olarak Nejat İşler de tepkisinin sosyal medya hesabından şu sözlerle belirtti:

"Buna benzer bir kafa, yıllar evvel Antalya Film Festivali sonuçlarını beğenmeyince; 'Biz şu kadara film yaptık, üç kuruşa film yapanlarla aynı kategoride değerlendirildik' diye eziklenmişti. Aslolan hikayedir. Bunu en iyi bilenler hikaye anlatıcılarıdır."

GİBİ 1. SEZON 1. BÖLÜM İZLE

gibi-1000x700

erşan-kuneri-1000x700