Haberlobi - Spor Servisi // Fatih Terim ile sezona başlayan ve kötü sonuçlar sonrası değişime gidilen Galatasaray ile Domenec Torrent'le de yüzler gülmedi.

İspanyol teknik adam, transfer sürecini işaret ederken; Gomis, Semih Kaya, Pena ve Erick Pulgar transferleri de taraftarları memnun etmedi. Galatasaray, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Gedson Fernandes ile görüşüyordu. Oyuncunun Sarı-Kırmızılı takıma yakınlığını koz olarak kullanmak isteyen yönetim Benfica'ya 'bedelsiz olarak gelsin' teklifinde bulundu. Bu teklifi kabul etmeyen Portekizliler, oyuncuyu Beşiktaş'a önerdi.

Gedson'u sezon sonu 6 milyon Euro karşılığında; sonraki satışan yüzde 50 pay vererek kadrosuna katacak olan Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'a da transfer çalımı atmış oldu.

Taraftarların tepkisini alan yönetim Beşiktaş'tan intikamını Cyle Larin ile almayı planlıyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Kanadalı forvet oyuncusu Beşiktaş'ın sunduğu şartları kabul etmedi. Siyah-Beyazlılar, oyuncuya verilebilecek maksimum ücreti teklif ettiklerini söylerken, Galatasaray'ın bu transfer için devreye gireceği konuşuyor.

Sabah'a göre Sözleşme görüşmelerine 6 ay önceden başlayan Beşiktaş, Larin'e 'ya kabul et, ya da git' derken; Galatasaray'ın transfer için devreye girdiği ve kısa süre içerisinde sonuçlandırabileceği konuşuluyor.