Haberlobi - Spor Servisi // Süper Lig'de bu sezon kabusu yaşayan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray sezona başladıkları teknik direktörlerle yollarını ayırmıştı. Sezonun ikinci yarısında toparlanmak isteyen üç büyükler yeni teknik adamlarını buldu...

Beşiktaş Önder Karaveli ile devam dedi
Şampiyonlar Ligi'nden 0 puanla elenen geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, ligde de ağır yaralar aldı. Ekonomik anlamda çektiği sıkıntıların yanı sıra sezon boyunca sakatlıklarla da mücadele eden Siyah-Beyazlılar'da Sergen Yalçın'ın gönderilmesinin ardından takımın başına kulüp içerisinde görev yapan Önder Karaveli getirilmişti.

Başkan Ahmet Nur Çebi, Önder Karaveli ile sezona devam edeceğini resmen açıkladı.

önder-karaveli-beşiktaş-1000x700

Fenerbahçe'ye yarım sezonluk yapılanma
Sezona Vitor Pereira ile başlayan Fenerbahçe alınan kötü sonuçların ardından Portekizli teknik adamla yollarını ayırmıştı. Hem maddi sorunlarla boğuşan hem de devre arasında teknik direktör bulamayan Sarı-Lacivertliler, yarım sezonluğuna takımın başına İsmail Kartal'ı getirdi. Kartal'ı takım başına getiren Ali Koç, sezon sonu yeni teknik adamla yola devam edeceğini de söyledi.

ismail-kartal-1000x700-2

Galatasaray'da olaylı ayrılık
Galatasaray'da efsane teknik direktör Fatih Terim'in 4. dönemi Burak Elmas başkanlığında sona erdi. Guardiola'nın uzun yıllar yardımcılığını yapan Domenec Torrent'in teknik kadroya katılmasını kabul etmeyen Terim ekibi ile beraber istifa ederken; takımın başına ise Domenec Torrent getirildi. İspanyol teknik adam takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

domenec-torrent-1000x700