Siyaset

Yusuf Yazıcı hem vücudunu hem imajını güçlendirdi

Abone Ol

Trabzonspor’dan Fransa’nın Lille takımına transfer olduktan sonra oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Yusuf Yazıcı ile ilgili Real Madrid iddiası ortaya atıldı.

Lille’nin futbol direktörü olan Luis Campos, Real Madrid ile anlaşmış sportif direktör olarak göreve başlamıştı. Campos’un Yusuf Yazıcı’yı Real Madrid’e götüreceğinin konuşulduğu belirtildi. Yusuf Yazıcı geçtiğimiz sezon ligde 32 maçta 7 gol 1 asistle oynadı.

Milli Takımı için Yusuf Yazıcı; “İnsan Milli takım formasını giydiği zaman çok farklı duaygular hissediyor. Sahaya çıktığımız zaman arkamızda tek yürek bir ülkenin olduğunu hissetmek bambaşka bir duygu. “ demiş ve büyük alkış almıştı.

Ayrıca Yusuf Yazıcı’nın salon çalışmalarını sosyal medyada paylaşması, vücudundaki bütün kasların gelişmesi için yaptığı egzersizler de dikkat çekici. Yusuf’un sadece ayak değil tüm vücut kaslarını geliştirdiği, inanılmaz bir kondisyona sahip olduğu görülüyor.

Yusuf Yazıcı’nın menajer kadrosu ise, bu paylaşımları bilerek kulübün onayını alarak yaptıkları öğrenildi. Yusuf’u her yönüyle spor camiasında diri tutmak, imajını daha da ileri seviyelere taşımak ve yetenekleriyle tüm futbol otoritelerinin konuştuğu bir sporcu haline gelmesi sağlanıyor. Hatta futbol camiasında Yusuf’un en hızlı haber yazılan ve fotoğrafı konuşulan konumuna geldiği belirtiliyor.