Siyaset

Yeşilçam’ın 2. sezon çekimleri başladı mı?

Abone Ol

Yeşilçam’ın 2. sezon çekimleri başladı mı? BluTV'nin yerli dizisi Yeşilçam'ın 2. sezon çekimleri başladı Yerli video akış platformu BluTV'nin geçtiğimiz ay yayınladığı yerli dizi Yeşilçam'ın ikinci sezonu için çekimler başladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

1960'lar Türkiye'sinde Yeşilçam'dan bir hikaye anlatan Yeşilçam dizisi, 22 Nisan 2021'de BluTV üzerinden yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. İşte bu ilgi dizinin ikinci sezonunun çekilmesine neden oldu. Yayınlanmasının üzerinden yaklaşık 1 hafta geçmişken ikinci sezon için çalışmalar başladı. 

BluTV'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre Yeşilçam dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı. Ne yazık ki ikinci sezonun kaç bölüm olacağı, konusu, yayın tarihi ve bunlar gibi diğer detayları şu anda belli değil. Diziyi şu anda BluTV'de bulabilirsiniz. İlk sezonun oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy (Semih), Afra Saraçoğlu (Tülin), Selin Şekerci (Mine), Ayta Sözeri (Kuvvet), Güngör Bayrak (Belkis), Nilüfer Açıkalın (Adviye), Bora Akkaş (Hakan), Özgür Çevik (İzzet), Yetkin Dikinciler (Reha), Altan Erkekli ve Selin Kahraman (Aysel) bulunuyordu. Yönetmen koltuğunda ise Çağan Irmak bulunuyordu. ( Tanıtım linki; https://www.youtube.com/watch?v=6UDhysZiH0M )

Blutv Yeşilçam konusu, oyuncuları ve karakterleri kim? Yeşilçam dizi mi, film mi? Yeşilçam ne zaman başlayacak? Özel yapımlarıyla Türkiye'de başarılı işlere imza atan BluTV, yüksek prodüksiyonlu ilk dönem dizisi 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı' ile çok konuşulan yapımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Peki, Yeşilçam dizi mi, film mi? Yeşilçam ne zaman başlayacak? Blutv Yeşilçam konusu, oyuncuları ve karakterleri kim? Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'e hayat verecek. Blutv Yeşilçam konusu, oyuncuları ve karakterleri kim? Yeşilçam dizi mi, film mi? Yeşilçam ne zaman başlayacak?

YEŞİLÇAM KONUSU NE? Yeşilçam, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, senaryosu Volkan Sümbül ve Levent Cantek tarafından kaleme alınan bir BluTV dönem dizisi. 1960'li yılların Yeşilçam'ının anlatılacağı dizinin başrolünde ise Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci yer almaktadır. Özel yapımlarıyla Türkiye'de başarılı işlere imza atan BluTV, yüksek prodüksiyonlu ilk dönem dizisi 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı' ile çok konuşulan yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması'ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatacak olan 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı'nın ilk tanıtımı izleyicilerle buluştu. Emel Sayın'ın 'Rüyalar Gerçek Olsa' şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960'lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı. Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'e hayat verecek.

Aynı zamanda dizide Çağatay Ulusoy'a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edecek. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam'ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı'yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam'ın gözde yıldızlarından Mine Cansu'yu canlandıracak. 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı'nın oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci'nin yanı sıra Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi başarılı ve usta isimler buluşuyor. Yapımını Eastern Sunrise'ın, yapımcılığını Sibel Tuna'nın üstlendiği; senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül'ün kaleme aldığı 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı' dizisinin yönetmen koltuğunda 'Babam ve Oğlum', 'Issız Adam', 'Unutursam Fısılda' gibi pek çok önemli filmde imzası bulunan usta yönetmen Çağan Irmak oturuyor.