Yaşam

Ünlü kahin Nostradamus'un 2022 kehanetleri

Abone Ol

2022'ye girmeye çok az kala, yeni yılda neler olacağı düşüncesi insanlığı sardı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan kehanetlere ünlü Fransız Kahin Nostradamus'un da kehanetleri eklendi. İşte Nostradamus'un yeni yıl için öngördükleri:

"Roma tarzının en iyi kutsal tapınaklarının olduğu yerde temeller reddedilecek" - Avrupa Birliği çöküşe geçecek.

"Denizin derinliklerinde sarsıntılar yaşanacak" - Japonya'da deprem olacak.

"Gökten ateş düşecek" - Bu kehanet iki şekilde yorumladı. Bazıları bunun asteroid tehdidi gibi uzaydan geleceğini düşünürken, bazı insanlar ise insan elinden çıkacak bir krize işaret edildiğini düşünüyor.

"Yüksek dağın üzerinde gece olacak ve ay yükselecek. Aklını çalıştırabilecen onu görecek. Gözler güneye çevriliken ölümsüz olan müritler davet edilecek. Eller ve bedenler yeninde dövülecek" - Yapay zeka ve teknolojik ilerlemeler hız kazanacak. Bu sözlerle, teknolojinin üzerimizdeki etkilerine atıf yapıldığı düşünülüyor.

"Büyük şehrin etrafında yerleştirilmiş askerler olacak. Mavi kafa beyaz kafaya o kadar zarar verecek ki..." - Büyük şehrin Paris olduğu düşünülüyor. Paris'te bir istila olacak.

"Kan ve açlıktan daha büyük felaket yaşayanlar, 7 kez deniz kıyısından geçecekler. Büyük açlık ve esaret yaşanacak" - Dünya çapında gıda kıtlığının yaşanmasıyla göçmen kitleleri, küresel plajlara akın edip buralarda yaşamaya başlayacak.

"Babil ikliminin zıttı yaşanırken, büyük dökülme olmayacak" - Dünyada büyük iklim krizleri yaşanacak. Bu sırada bir ülke komşusunu alet ve erzak için yağmalayan bir ülke olacak.

"Baş güneş gibi parlayan deniz kavrulacak. Karadeniz'in balıkları kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç olacak" - Küresel sıcaklıkların artmasıyla, balıklar denizde ölecek. Kitlesel yok oluşlar yaşanacak. Baş güneş gibi parlayan denizin hangi deniz olduğu bilinmiyor.