Spor

Trabzonspor'un transferi Jean Philippe Gbamin'in geliş saati belli oldu

Trabzonspor transfer haberi... Bordo mavililerin yeni transferi Fildişili orta saha Jean Philippe Gbamin yarın 16.50'de Trabzon'da olacak.

Abone Ol

Son olarak Bartra ve Bardhi transferlerini bitiren Bordo mavililer yeni isimleri kadrosuna katıyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Fildişili orta saha oyuncusu Jean Philippe Gbamin yarın 16.50'de şehirde olacak. Fırtına, Jean-Philippe Gbamin için Everton'a kiralama bedeli ödemeyecek.

26 yaşındaki futbolcunun 9 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunmaktadır.

Gbamin, geride bıraktığımız sezonu CSKA Moskova takımında tamamladı. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da forma giyen başarılı oyuncu, milli forma altında 12 maçta süre aldı.

Fransa'da Lens altyapısından yetişen Jean-Philippe Gbamin, A takım forması ile 98 karşılaşmaya çıktı ve 2016'da 5 milyon Euro bedelle Bundesliga ekiplerinden Mainz'e transfer oldu.

Fildişi Sahilli oyuncu, aynı zamanda Fransa vatandaşı...

Mainz'de gösterdiği performansla dev kulüplerin ilgisini çeken başarılı oyuncu, bir dönem Klopp tarafından da takip edildi ancak o 25 milyon Euro karşılığında Everton'a transfer oldu.

Everton'da fazla forma şansı bulamayan Gbamin, geçen sezon devre arasında CSKA Moskova'ya kiralandı ve Yusuf Yazıcı ile beraber oynadı. Yıldız oyuncunun yeniden başka bir takıma kiralanması bekleniyor.